Όσοι έχουν παρακολουθήσει στενά τις δημόσιες εμφανίσεις της Jennifer Lopez και του Ben Affleck θα έχουν παρατηρήσει σίγουρα ένα «μυστηριώδες» μοτίβο συμπεριφοράς στο ζευγάρι: ενώ κρατιέται χέρι χέρι, η Lopez είναι συνήθως ένα βήμα πίσω.

Σε νέα συνέντευξή της η 53χρονη ηθοποιός και τραγουδίστρια εξήγησε γιατί συμβαίνει αυτό: Λόγω της μεγάλης διαφοράς ύψους μεταξύ τους, που ωστόσο δεν θέλουν να τους εμποδίσει να κρατιούνται χέρι χέρι, λόγω της «τρυφερότητάς» τους, όπως πρόσθεσε η ίδια.

«Είναι ψηλότερος και τα χέρια του βρίσκονται πιο ψηλά, έτσι περπατάω λίγο πιο πίσω να αναπληρώσω. Και δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτό» είπε η Lopez, δίνοντας ένα tip και σε άλλα ζευγάρια με υψομετρική διαφορά. Πάντως ένα ακόμα κόλπο που επιστρατεύει η ίδια είναι τα ιλιγγιώδη ψηλοτάκουνά της, όπως βλέπουμε σε πολλές φωτογραφίες της.

«Είναι ψηλότερος και τα χέρια του βρίσκονται πιο ψηλά, έτσι περπατάω λίγο πιο πίσω να αναπληρώσω. Και δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτό».

Σε μια άλλη συνέντευξή της, η Lopez μίλησε για τον εξαιρετικό ρόλο του συζύγου της ως θετού πατέρα των παιδιών της: «Είναι ένας υπέροχος πατέρας. Είναι μια μητρική φιγούρα στα παιδιά μου, έχει και τρία όμορφα δικά του παιδιά και εμάς. Είναι φανταστικός. Ανταποκρίνεται στην πρόκληση και σε ό,τι αυτή συνεπάγεται. Και τα παιδιά τον αγαπούν, πραγματικά, και τον εκτιμούν, όπως κι εγώ».

Η Lopez, να θυμίσουμε, έχει δίδυμα στη «δύσκολη» ηλικία των 15 ετών, με τον πρώην σύζυγό της Marc Anthony. Ο Ben Affleck έχει τρία παιδιά επίσης στην εφηβεία με την πρώην γυναίκα του Jennifer Garner, 11 ετών, 14 ετών και 17 ετών, γεγονός που μοιάζει την όλη αποστολή της μεικτής οικογένειάς τους να μοιάζει με άθλο.

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below