Ο βρετανικός λαός πενθεί για την απώλεια του πρίγκιπα Φίλιππου που έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 99 ετών, την Παρασκευή 9 Απριλίου. Τις επόμενες μέρες θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του, λεπτομέρειες για την οποία είχαν σχεδιαστεί ενώ ήταν ακόμα στη ζωή, ως είθισται να κάνουν τα μέλη της βασιλικής οικογένειας. Η συνθήκη της πανδημίας βέβαια θα κάνει τα πράγματα πιο δύσκολα από όσο θα μπορούσαν να φανταστούν αλλά όλη η οικογένεια θα βρίσκεται στο πλευρό της βασίλισσας Ελισάβετ. Όλοι, εκτός από τη Meghan Markle.

Ο πρίγκιπας Harry πέταξε ήδη στο Λονδίνο, από την Καλιφόρνια, για να βρεθεί στην κηδεία του πολυαγαπημένου του παππού. Έχει περάσει ένας ολόκληρος χρόνος από την στιγμή της παραίτησής του από τα βασιλικά καθήκοντα που είχε σαν αποτέλεσμα να μην έχει δει όλο αυτό το διάστημα την οικογένειά του. Ταξίδεψε όμως για την Αγγλία αμέσως μόλις έμαθε τα νέα για τον θάνατο του πρίγκιπα Φίλιππου. Δεν τον ακολούθησε στο ταξίδι η σύζυγός του, Meghan Markle και αυτό δημιούργησε πολλά σενάρια. Δεν ήταν λίγοι αυτοί που σχολίασαν ότι η επιλογή της δούκισσας του Σάσεξ oφείλεται στην τεταμένη σχέση της με την βασιλική βρετανική οικογένεια, ειδικά μετά τα όσα είπε στην συνέντευξή της στην Oprah.

Η αλήθεια όμως για την απουσία της βρίσκεται στην εγκυμοσύνη της. Η Meghan Markle είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της που αναμένεται να έρθει στον κόσμο σύντομα. Μέχρι να γεννηθεί η κόρη της, σύμφωνα με τις συμβουλές των γιατρών της, θα ήταν προτιμότερο να μην ταξιδέψει και να παραμείνει στο σπίτι της στην Καλιφόρνια.

Σύμφωνα με την εκπομπή Good Morning America, ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle είχαν πάντα τις καλύτερες σχέσεις με την βασίλισσα Ελισάβετ και τον πρίγκιπα Φίλιππο. Κάτι που δεν άλλαξε ούτε με τη συνέντευξη του ζευγαριού στο CBS, τον περασμένο μήνα.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Misan Harriman (@misanharriman)

Υπάρχει ένας παράγοντας που κανείς από τους επικριτές της Meghan Markle δεν έχει σκεφτεί. Είναι ασφαλές να πετάξει στην εγκυμοσύνη; Οι γιατροί δίνουν προτεραιότητα στην άνεση, την ασφάλεια και την υγεία της εγκυμονούσας. Πριν μια έγκυος γυναίκα αποφασίσει να κάνει ένα ταξίδι στο εξωτερικό θα πρέπει πρώτα να συμβουλευτεί τους ειδικούς -όπως έκανε η δούκισσα του Σάσεξ.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below