Η Κατερίνα Λέχου έχει στη ντουλάπα της διαχρονικά κομμάτια που ταιριάζουν με το στιλ που έχει υιοθετήσει στις εμφανίσεις της. Σε πρόσφατη θεατρική της έξοδο προτίμησε το γκρι χρώμα για το outfit της: υφασμάτινο παντελόνι, πουλόβερ και παλτό. Ολοκλήρωσε το look της με γκρι τσάντα και ταμπά ζώνη  που έδωσε μια χρωματική νότα στο σύνολο.

Η ηθοποιός βρέθηκε στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης Ράφτης κυριών στο θέατρο προσκήνιο συνοδευόμενη από τον σύζυγό της Μάνο Στρατάκη. Το γνωστό έργο του Γάλλου δραματουργού Ζορζ Φεϊντό σκηνοθετεί ο κουμπάρος της Γιάννης Μπέζος -έχει κι έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Με την πρωταγωνίστρια της παράστασης, Λένα Ουζουνίδου.

Ο ηθοποιός πάντρεψε την Κατερίνα και τον Μάνο, μαζί με τη σύζυγό του Ναταλία Τσαλίκη, το καλοκαίρι του 2013 στην Πάτμο. “Οι κουμπάροι μας δεν το ξέρανε. Τους βρήκαμε στο νησί, τους ρωτήσαμε αν θέλουν να μας παντρέψουν και έτσι έγινε. Δεν το είχαμε σκεφτεί. Ούτως ή άλλως, δεν είναι πολύ σημαντικός ο κουμπάρος για τον γάμο. Συγγνώμη, Γιάννη μου, θα μπορούσε να είναι οποιοσδήποτε, όπως ένας βοσκός” είχε πει η ηθοποιός σε τηλεοπτική της συνέντευξη λίγο μετά τον σχεδόν μυστικό τους γάμο.

Την ίδια άγνοια είχαν ομως και οι οικογένειες του ζευγαριού που μετρά πλέον πολλά χρόνια μαζί. “Οι γονείς μου δεν το ήξεραν. Βέβαια δεν το έμαθαν από τα ΜΜΕ, γιατί όταν κατάλαβα ότι θα γινόταν κάπως έτσι, τους πήρα τηλέφωνο και τους το είπα. Η μαμά μου, μάλιστα, ήταν πολύ συγκινητική επειδή μου είπε: ‘Παιδί μου, αν παντρευόσουν, μόνο έτσι θα γινόταν’. Ο μπαμπάς μου δεν το πίστευε.”.

Με τον σύζυγό της Μάνο Στρατάκη.