Όλα ξεκίνησαν όταν η Dua Lipa δημοσίευσε κατά τη διάρκεια των διακοπών της στο Μεξικό ανέβασε μία φωτογραφία της στο Instagram. Την συνόδευσε με λεζάντα που αποτελούνταν από… περίεργα emojis, όπως δύο μπιμπερό, αρκουδάκια και ένα μωρό άγγελο. Αμέσως οι θαυμαστές της άρχισαν να σχολιάζουν ότι ίσως με αυτόν τον τρόπο υπονοεί ότι είναι έγκυος από τον 21χρονο σύντροφό της, Anwar Hadid.

Τα emojis έχουν πλέον διαγραφεί και η Dua Lipa ξεκαθάρισε τα πράγματα στην εκπομπή Jimmy Kimmel Live. “Μου αρέσει να βρίσκω τυχαία emojis. Βάζω ένα μπιμπερό, έναν άγγελο, λίγα αστέρια, τυχαία. Δεν το σκέφτηκα ιδιαίτερα και το πόσταρα και κοίταξα στα σχόλια και κάποιος έγραψε ‘Είναι έγκυος;’ Και κοίταξα τη φωτογραφία, κοίταξα το σχόλιο και κοίταξα τη φωτογραφία και κοίταξα το σχόλιο και σίγουρα δεν φαίνομαι έγκυος. Κι έπειτα είδα ότι έγραφαν ιστορίες που έλεγαν ότι έγραψα ένα κρυπτογραφημένο μήνυμα για να ανακοινώσω πιθανότατα την εγκυμοσύνη”.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DUA LIPA (@dualipa)

“Δεν είσαι έγκυος;” ήθελε να επιβεβαίωσε ο παρουσιαστής. “Δεν είμαι έγκυος να ξεκαθαρίσω. Όχι έγκυος”, είπε η 25χρονη τραγουδίστρια.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below