Πριν από λίγες ημέρες, όλοι μιλούσαν για το άκρως θηλυκό και σέξι look, που υιοθέτησε η νεαρή τραγουδίστρια, Dua Lipa, κατά τη διάρκεια της παρουσίας της στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού. Την είδαμε να υιοθετεί το must κούρεμα της σεζόν: καρέ με αφέλειες και να διατηρεί το σκούρο χρώμα στα μαλλιά της.

https://www.instagram.com/p/B23bKkEBTkk/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=dlfix

Από ότι φαίνεται όμως, η σταρ δεν άντεξε για πολύ και αποφάσισε να κάνει κάτι πολύ τολμηρό, που βέβαια απογοήτευσε πολλούς από τους θαυμαστές. Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την 24χρονη Lipa, ενώ απολάμβανε τη χαλαρή της βόλτα στο Σόχο με τον σύντροφό της και μοντέλο, Anwar Hadid και η αλήθεια είναι ότι ελάχιστοι θα μπορούσαν να την αναγνωρίσουν, αφού άλλαξε τα μαλλιά της, βάφοντας τα μισά σε rose gold απόχρωση.

Splash News

Μάλιστα, αυτή η αλλαγή της Lipa φαίνεται να επηρέασε και τον σύντροφό της, ο οποίος πρόσθεσε μια ροζ πινελιά στα ξανθά μαλλιά του, θέλοντας μάλλον να έχει ακόμα περισσότερα κοινά στοιχεία με την αγαπημένη του.

Όσο για τη διάσημη τραγουδίστρια, ήταν τόσο απλή αμακιγιάριστη και μέσα στις φόρμες της, που δεν θύμιζε σε τίποτα την εκθαμβωτική της παρουσία επί σκηνής!

Splash News

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below