Η σειρά The Crown ήταν η αφορμή για να γνωρίσουμε την Emma Corrin όχι μόνο μέσα από το ρόλο της πριγκίπισσας Diana που ενσαρκώνει αλλά και ως προσωπικότητα. Υπάρχει όμως μια πτυχή που φαίνεται δεν την γνωρίζαμε και όλα δείχνουν ότι αποφάσισε να μας την ξεδιπλώσει μέσα από το Instagram της ποζάροντας ως queer νύφη. Η ανάρτηση αυτή έκανε πολλούς να μιλούν για come out της ηθοποιού.

Η φωτογραφία της Corrin είναι μέρος ης φωτογράφισής της για το περιοδικό Pop η σημείωσή της όμως στη λεζάντα που έλεγε “η αγαπημένη σας queer νύφη” ήταν αυτή που φούντωσε τις συζητήσεις. Πολλοί από τους θαυμαστές της βραβευμέμενης με Golden Globe ηθοποιού πίστεψαν ότι ήθελε να περάσει ένα μήνυμα μέσα από την ανάρτηση. Η ίδια, σύμφωνα με το PinkNews, δεν έχει σχολιάσει τις αντιδράσεις των fans που πήραν τη μορφή χιονοστιβάδας και στο twitter.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emma Corrin (@emmalouisecorrin)

Έτσι κι αλλιώς ελάχιστα είναι αυτά που ξέρουμε για την προσωπική της ζωή. Λίγους μήνες νωρίτερα είχαν κυκλοφορήσει φήμες για τον ερωτικό της δεσμό με τον Harry Styles αν και γρήγορα διαψεύστηκαν από τη The Sun που φιλοξένησε πηγή που μιλούσε για μια απλή φιλία.

Πίσω στον Οκτώβριο του 2020, η Emma Corrin αποκάλυψε στην Telegraph ότι δεν επιθυμεί να έχει σύντροφο και προτιμά να φροντίζει εκείνη τον εαυτό της και να κατευθύνει κάθε μεγάλη αλλαγή στη ζωή ης μόνη της. Αν και δεν είχε σχέση την περίοδο που έδωσε τη συνέντευξη, φρόντισε να ξεκαθαρίσει ότι δεν ζούσε μόνη και ότι μοιραζόταν το σπίτι της με 4 φίλους από το πανεπιστήμιο., σύμφωνα με το List.

“Είναι ωραίο να επιστρέφεις στους ανθρώπους που σε ξέρουν πραγματικά”, δήλωσε στην Telegraph. “Σε βοηθά να ισορροπήσεις με την ανοησία που έρχεται από τη δουλειά, όπως το να υπάρχει το πρόσωπό σου στο εξώφυλλο ενός περιοδικού”.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below