Με λίγη βοήθεια από τον στυλίστα και συνεργάτη της Harry Lambert, η Emma Corrin μάς έχει προσφέρει, μέχρι στιγμής, δύο από τις πιο αξέχαστες εμφανίσεις της σεζόν. Πρώτα, η εμφάνισή της στην τελετή των Χρυσών Σφαίρων, με το “Pierrot” φόρεμα από τη Miu Miu και στη συνέχεια στα Critics Choice Awards φορώντας μια εντυπωσιακή τουαλέτα από τον οίκο Schiaparelli.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emma Corrin (@emmalouisecorrin)

Τώρα, η πρωταγωνίστρια της σειράς “The Crown” ανακοίνωσε ότι παραχωρεί το μοναδικό Miu Miu φόρεμα της για τη στήριξη του The Survivors Trust, μιας βρετανικής φιλανθρωπικής οργάνωσης που υποστηρίζει όσους ανθρώπους έχουν υποστεί σεξουαλική βία. Σε μια πρόσφατη συνέντευξή της, η Corrin εξήγησε την απόφασή της να πουλήσει το φόρεμα: «Είναι πολύ περίεργο πράγμα που χρειάζεται τόση πολλή δουλειά για τη δημιουργία μιας customade εμφάνισης για ένα βράδυ, για μια εκπληκτική περίσταση… Ήθελα να εκμεταλλευτώ το φόρεμα, ότι δεν φτιάχτηκε μόνο για ένα βράδυ – θέλω να δωρίσω σε μια φιλανθρωπική οργάνωση χρήματα που χρειάζεται για να προσφέρει κρίσιμη βοήθεια».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emma Corrin (@emmalouisecorrin)

Στην Αμερική, όλο και περισσότερες γυναίκες μοιράζονται τις δικές τους εμπειρίες βίας μετά τη δολοφονία της Sarah Everard, η οποία σκοτώθηκε από αστυνομικό εκτός υπηρεσίας. «Για πολλούς επιζώντες, το να μιλάς για αυτό που συνέβη μοιάζει με ένα απίστευτο κατόρθωμα», γράφει η Corrin σε μια δημοσίευση στο Instagram, ανακοινώνοντας παράλληλα και την ενέργειά της να πουλήσει την τουαλέτα που φορούσε στις Χρυσές Σφαίρες. «Είναι απαραίτητο να υπάρχουν ασφαλείς χώροι για τους επιζώντες για να νιώσουν ότι μπορούν να ακουστούν ή να υποστηριχθούν από άτομα που μπορούν να βοηθήσουν».

Τα εισιτήρια πωλούνται εδώ και κοστίζουν £10.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below