Η Kate Middleton αγαπάει τις διαχρονικές γραμμές και τα κλασικά prints και ένα φόρεμα που επέλεξε για την πρόσφατη επίσκεψή της στο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου συνδυάζει και τα δύο. Είναι μάλιστα από τα Zara και το έχει ξαναφορέσει.

Πρόκειται για ένα midi καρό με front bow και ζώνη που τονίζει τη μέση. Η ψηλόμεση γραμμή του δίνει θηλυκότητα και προσθέτει ύψος στα πόδια. Η δούκισσα του Κέιμπριτζ συνδύασε το φόρεμα με γκρι ψηλοτάκουνες γόβες, που αναβάθμισαν αυτομάτως το λουκ.

Ο σκοπός της επίσκεψής της, μαζί με τον πρίγκιπα William, στο ακαδημαϊκό ίδρυμα ήταν για μια νέα έρευνα, που θα παρακολουθήσει τα παιδιά που γεννήθηκαν το 2020, από πέντε μηνών μέχρι τα πέντε χρόνια τους.

Στιγμιότυπα εκείνης της επίσκεψης ανέβασαν η δούκισσα και ο δούκας του Κέιμπριτζ στο λογαριασμό τους στο Instagram, γράφοντας στη λεζάντα: «Η παιδική μας ηλικία διαμορφώνει την ενήλικη ζωή μας και είναι θεμελιώδες να γνωρίζουμε περισσότερο για το τι επηρεάζει αυτή την καθοριστική περίοδο, προκειμένου να κατανοήσουμε τι μπορούμε να κάνουμε ως κοινωνία για να βελτιώσουμε μελλοντικά την υγεία και την ευτυχία μας».

Δείτε τη νέα εμφάνιση της Kate Middleton:

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below