Η κόρη του Θοδωρή Αθερίδη, Φωτεινή, είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, όπου συνηθίζει να μοιράζεται με τους ακόλουθούς της καθημερινές, οικογενειακές στιγμές. Πρόσφατα δημοσίευσε μια πολύ τρυφερή, οικογενειακή φωτογραφία από τη Θεσσαλονίκη, στην οποία συνυπάρχουν τέσσερις διαφορετικές γενιές: Η γιαγιά, ο πατέρας της, η ίδια και ο γιος της. Ποζάρουν χαμογελαστοί στον καναπέ και θα μπορούσε να είναι ένα στιγμιότυπο από το οικογενειακό άλμπουμ οποιουδήποτε από εμάς.

Στη λεζάντα η ηθοποιός γράφει: «Δυο μαμάδες, ένας παππούς, μία γιαγία, ένας μπαμπάς, μία κόρη, δυο γιοι, ένας εγγονός, μια εγγονή, μια προγιαγιά και ένα δισέγγονο. Μέτρησα 12 κι είμαστε μόνο 4!».

Η Φωτεινή Αθερίδου απέκτησε τον γιο της, Θοδωρή, το 2019 από τη σχέση της με τον, επίσης, ηθοποιό Κωνσταντίνο Μαγκλάρα. Σε συνέντευξη που έχει δώσει στο Marie Claire, δεν κρύβει την αδυναμία της για την Αίγινα, ως προορισμό των παιδικών της καλοκαιριών που θέλει να συστήσει και στο παιδί της: «Είναι ένα νησί που αγαπώ και γνωρίζω καλά. Ακόμα και τις κρυψώνες του. Πιστεύω ότι κι ο γιος μου θα το ευχαριστηθεί. Είναι πολύ φιλόξενο για τα παιδιά κι έχει πολλά παιδιά εκεί. Κάθε καλοκαίρι».

Δες τη νέα ανάρτηση της Φωτεινής Αθερίδου:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fotini Atheridou (@fotiniatheridou)

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below