Η Πρώτη Κυρία της Αμερικής είναι γνωστή για τις κομψές επιλογές που κάνει στις εμφανίσεις της. Όταν πρόκειται όμως για στολισμό και μάλιστα του Λευκού Οίκου, έχει άλλα κριτήρια. Κάθε χρόνο η Melania Trump βρίσκει έναν τρόπο να κάνει ξεχωριστή τη διακόσμηση. “‘Το πνεύμα της Αμερικής’ φωτίζει το Λευκό Οίκο” σημείωσε στο βίντεο που μοιράστηκε στο twitter και δείχνει πώς στολίστηκε ο χώρος με τη βοήθεια των εθελοντών. Μπορεί οι εργασίες να ξεκίνησαν τις προηγούμενες μέρες για να είναι όλα έτοιμα για τα Χριστούγεννα αλλά οι σχεδιασμοί της συζύγου το Αμερικανού προέδρου είχαν ξεκινήσει από το καλοκαίρι.

Η “πατριωτική διακόσμηση” που επέλεξε για φέτος περιλαμβάνει ψεύτικο χιόνι, στολίδια που παραπέμπουν στην αστερόεσσα και την καμπάνια Be Best” της Melania Trump αλλά και ένα τεράστιο “advent calendar” που μετρά αντίστροφα μέχρι τη μέρα των Χριστουγέννων.

Κόκκινα και λευκά λουλούδια, τοποθετημένα με καλαισθησία στον χώρο, και χάρτινα αστέρια που κρέμονται από την οροφή συμπληρώνουν την χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.

Ανατρέξαμε όμως και στην περσινή διακόσμηση του Λεκού Οίκου για τα Χριστούγεννα όπου επικρατούσαν τα κόκκινα χριστουγεννιάτικα δέντρα κωνικού σχήματος με διάφορα στολίδια, μινιατούρες αξιοθέατων των ΗΠΑ δίπλα σε μπλε και χρυσά δέντρα. Σε ένα από τα δέντρα ήταν τοποθετημένες γυάλινες μπάλες ποδοσφαίρου και skateboards, στολίδια που είχαν το σύνθημα της εκστρατείας του “Be Best” για την καταπολέμηση του διαδικτυακού εκφοβισμού.

Η χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του 2018 είχε κερδίσει θετικά σχόλιο στο διαδίκτυο. Ειδικά μετά την προηγούμενη χρονιά που κάποια χαρακτήρισαν ως σκηνικό των ταινιών “The Nightmare Before Christmas” και “The Shining”.