Η πριγκίπισσα Charlene, μετά από πολλούς μήνες απουσίας από το Μονακό, στη Νότιο Αφρική όπου συμμετείχε σε μια αποστολή διάσωσης των ρινόκερων – αλλά στο μεταξύ νόσησε από άγνωστη λοίμωξη και χρειάστηκε να υποβληθεί σε μια σειρά επεμβάσεων που καθυστέρησε την επιστροφή της – γύρισε στην πατρίδα της και επανασυνδέθηκε με τον σύζυγό της, τον πρίγκιπα Albert, και τα 6χρονα δίδυμά τους.

Όμως η παραμονή της 43χρονης πριγκίπισσας στο Μονακό δεν κράτησε πολύ, καθώς ο σύζυγός της, μιλώντας σε τοπικό μέσο, επιβεβαίωσε ότι έχει καταφύγει σε μυστική τοποθεσία, όπου «αναρρώνει από την κόπωση». Μια κόπωση, ωστόσο, για την οποία διευκρίνισε ότι «δεν είναι μόνο σωματική και μπορεί να αντιμετωπιστεί μόνο με μια περίοδο ξεκούρασης και παρακολούθησης».

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι τα παιδιά τους, Jacques και Gabriella, υπέφεραν από την απουσία της μητέρας τους, αλλά εκείνος προσπάθησε να την αντισταθμίσει συμμετέχοντας πιο ενεργά στη ζωή τους. «Για μένα είναι απλά τα πράγματα, προτεραιότητά μου είναι η οικογένειά μου» συμπλήρωσε ο πρίγκιπας.

Ο μακροχρόνιος αποχωρισμός της Charlene από την οικογένειά της πυροδότησε φήμες για ενδεχόμενο χωρισμό του ζευγαριού, που υποφέρει εδώ και χρόνια από τις αποκαλύψεις που μιλούν για εξωσυζυγικές σχέσεις του πρίγκιπα Albert και παιδιά εκτός γάμου. Η νέα του δήλωση, επιπλέον, γεννά ερωτηματικά για την ψυχική υγεία της γυναίκας του, που φαίνεται να βρίσκεται εγκλωβισμένη σε έναν γάμο που δεν επιθυμεί.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below