Μπορεί να έχουμε συνηθίσει τη Nicole Kidman σε λαμπερές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί, όμως σε μια νέα ανάρτηση στο λογαριασμό της στο Instagram μάς συστήνεται διαφορετικά: Ποζάρει με τον σύζυγό της, Keith Urban, σε ένα παγκάκι, φορώντας τζιν, T-shirt και μπότες, σαν να κάνουν ένα διάλειμμα από μεγάλο road trip. Στη λεζάντα γράφει: «Μπορεί να είναι Δευτέρα [η ανάρτηση έγινε 16/8] αλλά συνεχίζουμε να χαλαρώνουμε».

Ένας κουλ γάμος

Λένε πως τα ζευγάρια που είναι πολλά χρόνια μαζί αρχίζουν και μοιάζουν ο ένας με τον άλλο και το σίγουρο είναι ότι, τουλάχιστον στη συγκεκριμένη φωτογραφία, η Kidman και ο Urban μοιράζονται το ίδιο στυλ, με σχεδόν όμοια denim jackets. Όμως κορυφαίο είναι το βλέμμα που ρίχνει ο Urban στη σύζυγό του, εκφράζοντας αφοσίωση και αγάπη.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της η Nicole Kidman μίλησε για τις αντιδράσεις του συζύγου της όταν αυτή γυρίζει ερωτικές σκηνές: «Ο σύζυγός μου είναι καλλιτέχνης και το καταλαβαίνει απόλυτα. Δεν ανακατεύεται. Παρακολουθεί μια σειρά στο τέλος, όταν έχει ολοκληρωθεί, με καθαρή ματιά. Δεν διαβάζει το σενάριο. Δεν ξέρει τι συμβαίνει στο σετ. Έχει τη δική του καριέρα και είναι απορροφημένος από αυτήν».

Δες τη νέα ανάρτηση της Nicole Kidman:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nicole Kidman (@nicolekidman)

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below