Η Nicole Kidman και ο Keith Urban είναι παντρεμένοι εδώ και 15 χρόνια, που σε όρους Χόλιγουντ αντιστοιχούν σε μία αιωνιότητα. Πρόσφατα η ηθοποιός γιόρτασε την επέτειο γάμου τους με μια αισθησιακή φωτογραφία, που μοιάζει βγαλμένη από τολμηρό editorial μόδας, και την ανάρτηση: «Χρόνια πολλά, μωρό μου!».

Δες την ανάρτηση:

«Νόμιζα ότι δεν ενδιαφέρεται για μένα»

Γνωρίστηκαν τέσσερα χρόνια μετά το διαζύγιο της Nicole Kidman από τον Tom Cruise, σε ένα γκαλά το 2005, και ήταν –σχεδόν- έρωτας με την πρώτη ματιά, αν και παραλίγο να μην εξελιχθεί γιατί δεν κατάλαβαν από την αρχή ο ένας το ενδιαφέρον του άλλου. «Θυμάμαι να σκέφτομαι ότι τον είχα ερωτευτεί, αλλά εκείνος δεν ενδιαφερόταν για μένα» θα έλεγε πολλά χρόνια μετά η Kidman στην Ellen DeGeneres.

Πιο ποιητικές είναι οι αναμνήσεις του Urban, όπως τις περιέγραψε στην Oprah Winfrey: «Σου το ορκίζομαι, γλίστρησε κατά μήκος του χώρου, αιωρείτο. Δεν ξέρω πώς το έκανε. Ήταν απόκοσμο και υπήρξε μια στιγμή που ήταν μόνη της και σκέφτηκα, απλά θα πάω να της πω γεια». Από την πρώτη κουβέντα που αντάλλαξαν αμέσως ένιωσαν να ταιριάζουν, αν και όπως ισχυρίζεται η Kidman, θα έπρεπε να περάσουν τέσσερις ακόμα μήνες για να της τηλεφωνήσει.

«Σου το ορκίζομαι, γλίστρησε κατά μήκος του χώρου, αιωρείτο. Δεν ξέρω πώς το έκανε. Ήταν απόκοσμο και υπήρξε μια στιγμή που ήταν μόνη της και σκέφτηκα, απλά θα πάω να της πω γεια»

Σε κάθε περίπτωση, μέχρι τα 38α γενέθλιά της, το 2006, εκείνη γνώριζε ότι ήταν ο ένας και μοναδικός. Ο γάμος έγινε το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς, στην Αυστραλία, σε μια τελετή που παρακολούθησαν επώνυμοι όπως οι Russel Crow, Naomi Watts, Hugh Jackman. Και παρόλο που μόλις λίγους μήνες αργότερα ο Urban χρειάστηκε να μπει για αποτοξίνωση, «ως εκ θαύματος» τα κατάφερε, παρόλο που πριν από τον γάμο του είχαν προηγηθεί δύο ακόμα αποτυχημένες νοσηλείες.

Το μυστικό ενός ευτυχισμένου γάμου

Η Nicole Kidman είχε δύο υιοθετημένα παιδιά με τον Tom Cruise, τους Isabella Jane Cruise και Connor Cruise. Το 2008 υποδέχτηκε την πρώτη της κόρη με τον Urban, τη Sunday Rose Kidman Urban, για να ακολουθήσει το 2010 ένα ακόμα κορίτσι, η Faith Margeret Kidman Urban.

Αφού η Kidman είχε υποστηρίξει τον Keith στον αγώνα του κατά του εθισμού, το 2014 ήρθε η σειρά να την υποστηρίξει εκείνος, στο πένθος της για την απώλεια του πολυαγαπημένου πατέρα της. «Είναι τόσο καλός μαζί μου εδώ και εννιά χρόνια, αλλά τους τελευταίους μήνες», θα έλεγε αργότερα η ηθοποιός στην Ellen DeGeneres, «κυριολεκτικά με έχει αγκαλιάσει σε αυτή την τόσο δύσκολη περίοδο, είναι εκπληκτικός. Με κάνει να κλαίω. Θα κάνω τα πάντα για αυτό τον άντρα».

Ποιο είναι το μυστικό του γάμου τους; Σε μια συνέντευξή της η Kidman έχει απαντήσει ότι το κλειδί είναι να βρίσκει πάντα ο ένας χρόνος για τον άλλον. Τις περιόδους λοιπόν που δεν βρίσκεται σε γυρίσματα τις αφιερώνει στην οικογένειά της. «Η ζωή μου με τον Keith είναι πολύ απλή, ήσυχη και πλούσια, γιατί εμείς την έχουμε κάνει έτσι» καταλήγει.

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below