Η Reese Witherspoon παίρνει διαζύγιο από τον Jim Toth, όπως ανακοίνωσε πριν από λίγες μέρες στο λογαριασμό της στο Instagram η 47χρονη ηθοποιός. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει μαζί έναν γιο, τον 10χρονο Tenessee. Η Witherspoon έχει ακόμα δύο παιδιά, με τον πρώην σύζυγό της, Ryan Philippe, την 23χρονη Ava και τον 19χρονο Deacon.

Μπορεί η ανάρτηση στα social media να ήταν ψύχραιμη, όμως πηγές αναφέρουν στο People ότι η ηθοποιός και παραγωγός περνάει μια πολύ δύσκολη περίοδο, δεδομένου μάλιστα ότι είναι το δεύτερο διαζύγιό της.

«Η Reese είναι, προφανώς, απογοητευμένη και αναστατωμένη. Δεν είχε φανταστεί ποτέ ότι θα έφτανε ξανά σε διαζύγιο. Αγαπούν τον Tennessee και αυτός είναι τώρα η προτεραιότητά τους. Θα συνεχίσουν να τον μεγαλώνουν μαζί, σε φιλικό κλίμα», είπε μια ανώνυμη πηγή.

«Η Reese είναι, προφανώς, απογοητευμένη και αναστατωμένη. Δεν είχε φανταστεί ποτέ ότι θα έφτανε ξανά σε διαζύγιο. Αγαπούν τον Tennessee και αυτός είναι τώρα η προτεραιότητά τους. Θα συνεχίσουν να τον μεγαλώνουν μαζί, σε φιλικό κλίμα».

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2011. Η σχέση τους εξελίχθηκε πολύ σύντομα, σύμφωνα με την ίδια πηγή: «Η Reese ενθουσιάστηκε με την προσοχή που της έδωσε και ανυπομονούσε να τον παντρευτεί. Είναι όμως δύο πολύ διαφορετικοί άνθρωποι. Η Reese είναι επίμονη και προσηλωμένη στους στόχους της. Είναι επίσης σκληρά εργαζόμενη. Ο Jim είναι πιο χαλαρός».

Η ανακοίνωση της Reese για το διαζύγιό της με τον Toth ήταν κοινή. Χαρακτήρισαν την απόφαση του διαζυγίου «δύσκολη», διευκρινίζοντας ωστόσο ότι την πήραν μετά από προσεκτική σκέψη. «Απολαύσαμε όλα αυτά τα υπέροχα χρόνια μαζί και προχωράμε μπροστά με βαθιά αγάπη, καλοσύνη και αλληλοσεβασμό για ό,τι έχουμε δημιουργήσει μαζί» έγραψαν και συμπλήρωσαν: «Η σπουδαιότερη προτεραιότητά μας είναι ο γιος μας και η οικογένειά μας, ενώ κάνουμε τη μετάβαση στο επόμενο κεφάλαιο. Αυτά τα θέματα δεν είναι εύκολα και είναι πολύ προσωπικά. Εκτιμούμε λοιπόν το σεβασμό σας για την προσωπική ζωή μας, σε αυτή τη στιγμή».

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below