Οι μεικτές οικογένειες είναι πλέον ένα κοινό μοντέλο, ιδιαίτερα στον κόσμο του θεάματος, αλλά ανάμεσα στα μέλη τους αναπτύσσονται συχνά τρυφερές σχέσεις που καταρρίπτουν τα στερεότυπα των εντάσεων μεταξύ, π.χ., του νέου ή της νέας συζύγου και των παιδιών από προηγούμενους γάμους. Αυτή φαίνεται να είναι η περίπτωση της Salma Hayek και του θετού της γιου, Augustin «Augie» James, που ο σύζυγός της, François-Henri Pinault, είχε αποκτήσει με τη Linda Evangelista.

Πρόσφατα η 54χρονη ηθοποιός ανέβασε μια σπάνια φωτογραφία μαζί του, στην καμπίνα ενός σκάφους, όπου είναι εμφανής η ομοιότητά του με τη μητέρα του. Στο φόντο βλέπουμε, μάλιστα, τον σκηνοθέτη και προσωπικό της φίλο, Alfonso Cuarón.

Σε συνέντευξη που έδωσε πριν από μερικούς μήνες η Hayek υποστήριζε ότι δεν παντρεύτηκε τον Γάλλο επιχειρηματία για την οικονομική του κατάσταση αλλά από αγάπη: «Με έκανε πολύ καλύτερο άνθρωπο και με εξέλιξε με τόσο υπέροχο, υγιή τρόπο. Όταν τον παντρεύτηκα όλοι έλεγαν: Τον παντρεύτηκε για τα λεφτά. Κι εγώ λέω: Ναι, καλά. Σκεφτείτε ό,τι θέλετε. 15 χρόνια μαζί. Και είμαστε πολύ ερωτευμένοι».

Δες την ανάρτηση της Salma Hayek με τον Augie:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek)

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below