Ο Pete Davidson και η Phoebe Dynevor είναι η ευχάριστη έκπληξη του 2021. Οι fans του Bridgerton ονειρεύονταν να δουν την πρωταγωνίστρια της σειράς στο πλευρό του Regé-Jean Page αλλά πλέον φαίνεται πώς δεν υπάρχει κανένα ενδεχόμενο. Όχι μόνο ο τηλεοπτικός Simon έχει σύντροφο αλλά και η Daphne έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του κωμικού ηθοποιού που βλέπουμε στο Saturday Night Live.

Η είδηση της σχέσης τους επιβεβαιώθηκε καθώς το ζευγάρι απαθανατίστηκε να περπατά χέρι χέρι στους δρόμους της Αγγλίας μέσα στο Μάρτη. Πώς όμως γνωρίστηκαν;

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below
(Photo by Dimitrios Kambouris/Getty Images)

Σύμφωνα με το Entertainment Tonight, η σπίθα ανάμεσα στην Phoebe Dynevor και ο Pete Davidson άναψε σε μια συνάντησή τους στη Νέα Υόρκη. “Ξεκίνησαν ως φίλοι και γρήγορα διαπίστωσαν ότι υπάρχει χημεία”, αναφέρει πηγή. “Ο Pete και η Phoebe ξεκίνησαν να βγαίνουν αλλά τα πράγματα έγιναν λίγο πιο σοβαρά πρόσφατα”.

Επειδή όμως δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες, το Popsugar αποφάσισε να μαντέψει θέτοντας πιθανά σενάρια για τη γνωριμία τους.

Το ένα θέλει τον συμπρωταγωνιστή της Regé-Jean Page να τους έχει συστήσει. Εξάλλου παρουσίασε το SNL τον περασμένο Φεβρουάριο οπότε ίσως και να ήταν εκεί ο τόπος γνωριμίας τους.

Θα μπορούσαν όμως να έχουν γνωριστεί και σε κάποιο afterparty του SNL. Δεν θα ήταν το μόνο ζευγάρι που γνωρίστηκε έτσι.

Ένα ακόμα σενάριο, τους θέλει να γνωρίστηκαν στην τελευταία σεζόν της σειράς Younger. Μπορεί n Phoebe να συνάντησε των Pete στη Νέα Υόρκη όταν πήγε για γυρίσματα τον περασμένο Φεβρουάριο που ταιριάζει απόλυτα με το χρονοδιάγραμμα της σχέσης τους.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below