Σε μια νέα ανάρτηση της Angelina Jolie, στον λογαριασμό της στο Instagram, τη βλέπουμε σε έναν εντελώς καινούριο ρόλο: Υπογράφει αντίτυπα του βιβλίου που έγραψε η ίδια, με τίτλο «Know Your Rights and Claim Them: A Guide for Youth», σε συνεργασία με την Geraldine Van Bueren και τη Διεθνή Αμνηστία. Κυκλοφορεί, από τις αρχές Οκτωβρίου, από την Amazon.

Όπως έγραψε σχετικά η ηθοποιός: «Με εμπνέουν οι νέοι από όλο τον κόσμο που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του αγώνα για τα ανθρώπινα δικαιώματα. Από την προστασία του περιβάλλοντος μέχρι τη μάχη κατά της ανισότητας και των διακρίσεων, αναλαμβάνουν δράση για να κάνουν τη δουλειά που θα έπρεπε να κάνουν οι ενήλικες, αλλά μέχρι τώρα έχουν αποτύχει. Και στους καταυλισμούς προσφύγων και σε εμπόλεμες ζώνες παγκοσμίως, τα παιδιά επωμίζονται το βάρος των συνεπειών αυτών των κακών αποφάσεων.

»Όταν τα παιδιά και οι νέοι έχουν την ιδιότητα, τη δύναμη και τη γνώση να μιλήσουν, μπορούν να αλλάξουν τη ζωή και των νέων και των ενηλίκων, βοηθώντας μας να δημιουργήσουμε μια πιο ισότιμη κοινωνία.

«Όταν τα παιδιά και οι νέοι έχουν την ιδιότητα, τη δύναμη και τη γνώση να μιλήσουν, μπορούν να αλλάξουν τη ζωή και των νέων και των ενηλίκων, βοηθώντας μας να δημιουργήσουμε μια πιο ισότιμη κοινωνία».

»Αυτό είναι το μήνυμα του καινούριου μας βιβλίου, “Know Your Rights and Claim Them”, που γράφτηκε σε συνεργασία με νέους ακτιβιστές από όλο τον κόσμο – και έχει γραφτεί γι’ αυτούς και για τους πολλούς νέους που αγωνίζονται παγκοσμίως για τα δικαιώματά τους».

«Αυτό το βιβλίο είναι ένας οδηγός για κάθε νέο που πιστεύει σε έναν καλύτερο κόσμο» έγραψε σχετικά η Malala Yousafzai, ενώ η Greta Thunberg σχολίασε: «Είναι το τέλειο βιβλίο για τους νέους που ενδιαφέρονται για τον κόσμο και θέλουν να κάνουν τη διαφορά».

Δείτε τη νέα ανάρτηση της Angelina Jolie:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Angelina Jolie (@angelinajolie)

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below