Κάποια «παιδιά-θαύματα» καίγονται από την πρώιμη επιτυχία τους, αυτή όμως δεν είναι η περίπτωση της Αρετής Κετιμέ, που ακολούθησε μια σταθερά επιτυχημένη μουσική διαδρομή και που συνεχίζει μέχρι σήμερα να υπηρετεί την τέχνη που αγαπάει.

Η δεξιοτέχνισσα στο σαντούρι, που ο Γιώργος Νταλάρας ανέδειξε συστήνοντας στο ευρύ κοινό όταν εκείνη ήταν μόλις 12 ετών, άρχισε να εμφανίζεται στο «Ζυγό», συμπράττοντας καλλιτεχνικά με τους Γεράσιμο Ανδρεάτο, Μελίνα Ασλανίδου κ.λπ., και συμμετείχε στο άλμπουμ του Γιώργου Νταλάρα, «Από Καρδιάς».

Στα 14 χρόνια της, ανέβηκε στη σκηνή του Ηρωδείου, σε ένα αφιέρωμα στη μουσική της Μικράς Ασίας, μαζί με τους Γιώργο Νταλάρα, Γλυκερία και την ορχήστρα Εστουδιαντίνα. Μια ακόμα κορυφαία στιγμή ήταν όταν έπαιξε μουσική στο ΟΑΚΑ, στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας το 2004.

Στα χρόνια που ακολούθησαν, είχε μια δυνατή παρουσία τόσο στη δισκογραφία, με προσωπικά άλμπουμ και συμμετοχές σε δίσκους άλλων καλλιτεχνών, όσο και στις ζωντανές εμφανίσεις, συμμετέχοντας όχι μόνο σε συναυλίες αλλά και πλαισιώνοντας μουσικά θεατρικές παραστάσεις.

Πώς είναι λοιπόν σήμερα το χαρισματικό κορίτσι; Ο φακός τη συνέλαβε σε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση, με την επίσης μουσικό Μιρέλα Πάχου, στην πρεμιέρα της παράστασης «Νέα απ’ τον Θερβάντες», όπου η τελευταία έχει γράψει τη μουσική. Το βλέμμα της Αρετής παραμένει εξίσου γλυκό και φωτεινό όπως την πρωτογνωρίσαμε.

Δείτε την Αρετή Κετιμέ (δεξιά) με τη Μιρέλα Πάχου:

NDP

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below