Την Πέμπτη 27 Ιανουαρίου η μητέρα της Charlize Theron είχε γενέθλια και η κόρη της την τίμησε ανεβάζοντας στο Instagram μια σειρά φωτογραφιών από διάφορες χρονικές περιόδους, με τις δυο τους αγκαλιά, αλλά και με τη γιαγιά μαζί με τις εγγονές της και κόρες της 46χρονης ηθοποιού, τις August, 7 ετών, και Jackson, 10 ετών.

«Σήμερα είναι τα γενέθλια της μαμάς μου. Θέλησα να το μοιραστώ με όλους σας γιατί όλοι όσοι τη γνωρίζουν, ξέρουν πόσο υπέροχο είναι να βρεθείς κάτω από το φως της. Είναι πραγματικά η ίδια η ζωή. Γελάει δυνατότερα από οποιονδήποτε έχω γνωρίσει ποτέ. Είναι εκπληκτική στο τένις, το γκολφ και την πεζοπορία και χαρισματική ομιλήτρια. Είναι άμεση, ειλικρινής, αστεία».

«Σήμερα είναι τα γενέθλια της μαμάς μου. Θέλησα να το μοιραστώ με όλους σας γιατί όλοι όσοι τη γνωρίζουν, ξέρουν πόσο υπέροχο είναι να βρεθείς κάτω από το φως της. Είναι πραγματικά η ίδια η ζωή»

Η Theron υιοθέτησε την Jackson to 2012 και την August το 2015. Σε μια παλαιότερη συνέντευξή της είχε πει για την υιοθεσία των κοριτσιών: «Έκανα αίτηση σε οποιαδήποτε χώρα θα επέτρεπαν την υιοθεσία σε μονογονέα. Και έτυχε, απλά, και τα δύο παιδιά μου να κατάγονται από την Αμερική. Γεννήθηκαν στην Αμερική και έτυχε και οι δύο να είναι Αφροαμερικανίδες».

Δείτε τη νέα ανάρτηση της Theron:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Charlize Theron (@charlizeafrica)

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below