Ανάμεσα στους σταρ που επέλεξαν την Ελλάδα για τις φετινές διακοπές τους είναι η Charlize Theron, η οποία γυρίζει το Αιγαίο με πολυτελές σκάφος, μαζί με τη μητέρα και τα δύο παιδιά της, Jackson και August.

Σε νέες φωτογραφίες η ηθοποιός νοτιοαφρικανικής καταγωγής εμφανίζεται στο κατάστρωμα να φοράει μαύρο μπικίνι, ένα από τα πιο ευέλικτα beachwear, καθώς τα κομμάτια του μπορούν να συνδυαστούν το καθένα ξεχωριστά με οποιοδήποτε σετ μαγιό αλλά και καφτάνια ή ρούχα παραλίας.

Το χρώμα του κάνει μια γοητευτική αντίθεση με το ξανθό της σταρ, αν και όταν μιλάμε για γραμμή, το μαύρο ολόσωμο μαγιό με το αισθησιακό κόψιμο στο μπούστο, με το οποίο φωτογραφήθηκε πριν από λίγες μέρες, φαίνεται να την κολάκευε ακόμα περισσότερο.

Η ηθοποιός υιοθέτησε τον Jackson το 2012 και την August το 2015. Το 2017 αποκάλυψε ότι ο Jackson είναι transgender παιδί. «Το ποιες θέλουν να είναι μεγαλώνοντας και ποια θέση θέλουν να έχουν στον κόσμο, δεν είναι μια απόφαση που θα την πάρω εγώ», είχε δηλώσει σχετικά η ηθοποιός.

Δες τις νέες φωτογραφίες της Charlize Theron:

NDP
NDP

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below