Η Χριστίνα Κοντοβά και η μικρή Ada επέστρεψαν, επιτέλους, στην Ελλάδα από την Ουγκάντα, όπου μετά από 13 μήνες ολοκληρώθηκε η διαδικασία υιοθεσίας. Σε νέα της ανάρτηση η Χριστίνα Κοντοβά αποκαλύπτει το παραμυθένιο δωμάτιο της θετής κόρης της, γράφοντας ότι της άρεσε τόσο πολύ, που άρχισε να χορεύει από χαρά. Το κρεβατάκι-σπιτάκι συμπληρώνουν ένας μεγάλος παγκόσμιος χάρτης στον τοίχο, ένα χαλάκι και μερικά επιπλάκια, όλα σε γήινες και παλ αποχρώσεις που δημιουργούν ένα περιβάλλον ζεστασιάς.

Πρόσφατα η σχεδιάστρια είχε κάνει μια ακόμα ανάρτηση, όπου έγραφε: «Μετά από 2 χρόνια προετοιμασίας, 13 μήνες στην Ουγκάντα και την ολοκλήρωση της υιοθεσίας είμαστε επιτέλους σπίτι μας. Αν και το σπίτι μας είναι αυτή η αγκαλιά από την πρώτη μέρα».

Το χρονικό της υιοθεσίας

Το καλοκαίρι του 2020 η Χριστίνα Κοντοβά μπήκε σε λίστα ως υποψήφια θετή μητέρα και λίγο καιρό μετά μπήκε στη ζωή της η Αda. «Η διαδικασία της αναδοχής στην Ουγκάντα διαρκεί περίπου 12 μήνες κατά τους οποίους θα πρέπει να μένω κυρίως στη χώρα. Αφού συμπληρωθεί ο χρόνος αναδοχής θα προχωρήσω σε επίσημη υιοθεσία», είχε αναφέρει στην αρχική της ανάρτηση τον Απρίλιο του 2021 η σχεδιάστρια. Η ίδια, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram μοιραζόταν διάφορα στιγμιότυπα δείχνοντάς μας πως περνούσε στην Ουγκάντα με το κοριτσάκι που της έχει κλέψει την καρδιά. Στο πλευρό της σε όλη αυτή την προσπάθεια βρίσκεται ο σύντροφός της, Τζώνη Καλημέρης. Μάλιστα, είχε ταξιδέψει και εκείνος μέχρι την Ουγκάντα για να δει τη σύντροφό του και την κόρη της.

Όσο για το γιατί δεν υιοθέτησε ένα παιδάκι από την Ελλάδα; Η Χριστίνα Κοντοβά έχει ήδη δώσει την απάντηση με σχόλιό της στο Instagram. «Και επειδή μόλις πήρα μήνυμα “γιατί δεν υιοθετείς από την Ελλάδα” και με έχουν ρωτήσει πολλοί, θα απαντήσω απλά… “Τι σημασία έχει”», είχε γράψει χαρακτηριστικά.

Δείτε τη νέα ανάρτηση με το δωμάτιο της Ada:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Christina Kontova (@ckontova)

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below