Ένα από τα σημαντικότερα κινηματογραφικά γεγονότα των ημερών έλαβε χώρα στο Ωδείο Αθηνών: Η ταινία «Inside» του Βασίλη Κατσούπη, με τον τεράστιο πρωταγωνιστή -και σχεδόν αποκλειστικό ερμηνευτή- Willem Dafoe έκανε επίσημη πρεμιέρα στην Ελλάδα, με πολλούς από τον καλλιτεχνικό χώρο να την τιμούν με την παρουσία τους.

Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και η Χριστίνα Κοντοβά, η οποία ξεχώρισε, για ακόμα μία φορά, με την κομψότητά της. Η σχεδιάστρια φόρεσε ένα μαύρο μάξι φόρεμα ζιβάγκο με μαύρες μπότες και το αξεσουάρ που απογειώνει την κομψότητα σε κάθε λουκ: μια φαρδιά ζώνη με αγκράφα, που δίνει γραμμή ακόμα και σε oversized items και αναβαθμίζει το στυλ.

Στο νέο θρίλερ, που ξεκίνησε τη διαδρομή του από το 73ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βερολίνου, ο Willem Dafoe υποδύεται έναν ληστή ακριβών έργων τέχνης, τον Nemo, ο οποίος μετά την αποτυχία του τελευταίου σχεδίου του βρίσκεται εγκλωβισμένος σε ένα ρετιρέ στη Νέα Υόρκη. Φυλακισμένος στο εσωτερικό του διαμερίσματος, με τίποτα άλλο πέρα από ανεκτίμητες καλλιτεχνικές δημιουργίες, καλείται να εκμεταλλευτεί την ευφυΐα και την ευρηματικότητά του προκειμένου να επιβιώσει.

Δείτε τη νέα εμφάνιση της Χριστίνας Κοντοβά:

NDP

Δείτε τον Willem Dafoe στην Αθήνα:

NDP

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below