Η Ελένη Ράντου έχει ξεκινήσει ήδη γυρίσματα για την σειρά  της ΕΡΤ “Ζακέτα να πάρεις” αλλά δεν θα μπορούσε να λείπει από το πλευρό του συζύγου της, Βασίλη Παπακωνσταντίνου στην πρώτη του live streaming συναυλία του. Η διαδικτυακή συναυλία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου στον Σταυρό του Νότου και η ηθοποιός ήταν από τους τυχερούς που την απόλαυσαν από κοντά επιλέγοντας total white για την εμφάνισή της.

Λίγες ημέρες νωρίτερα είχε πραγματοποιήσει και η Ελένη Ράντου live treaming της παράστασης “Μαγειρεύοντας με τον Έλβις” με αφορμή τη συμπλήρωση των 20 χρόνων παρουσίασης ως θιασάρχης στο θέατρο Διάνα. “Είναι μια λύση ‘ανάγκης’ να κρατήσεις μια επαφή με τον κόσμο και να του θυμίσεις τι σπουδαίο πράγμα είναι η ζωντανή επαφή”, είχε δηλώσει η ηθοποιός σε συνέντευξή της στο Marie Claire .

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below

“Το θέατρο δεν είναι κάτι το οποίο μπαίνει εύκολα στα καλούπια της τεχνολογίας. Η αίσθηση του ζωντανού και η αίσθηση της επικινδυνότητας. Ότι αυτό που πας και βλέπεις σαν θεατής είναι κατ’ αρχήν μοναδικό, είναι προϊόν εκείνης της ημέρας μόνο και μπορούν να συμβούν τα πάντα, μπορεί να συμβεί κάτι σε κάποιον θεατή, μπορεί να συμβεί σε κάποιον συντελεστή… Όλη αυτή η αίσθηση του ότι παρακολουθώ κάτι το οποίο είναι μη ασφαλές, δεν μπορεί να υποκατασταθεί με κάτι που το βλέπεις με όλη την ασφάλεια, σε βίντεο, στο σπίτι σου. Παρόλα αυτά είναι ένας ύστατος τρόπος να μην φιμωθούμε εντελώς”.

Αυτό τον τρόπο επέλεξε και ο σύζυγός της για να επικοινωνήσει με τους θαυμαστές του με την ίδια να βρίσκεται στο πλευρό του και σε αυτό. Όσοι ενδιαφέρονται θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ξανά τη συναυλία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου από την Παρασκευή 26/2 (00:01) ως και το Σάββατο 27/2 (23:59).

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below