Μπορεί ημερολογιακά το καλοκαίρι να πλησιάζει προς το τέλος του, όμως η ζέστη καλά κρατεί, έτσι η Ελεονώρα Μελέτη δροσίστηκε με ένα αγαπημένο για όλους τελετουργικό της εποχής, μικρούς και μεγάλους, όταν το θερμόμετρο χτυπάει κόκκινο: Μπάνιο με λάστιχο στην αυλή.

Δεν θα υπήρχε καλύτερος τρόπος να αποχαιρετήσει τον αγαπημένο Αύγουστο από αυτή τη φωτογραφία, με ολόσωμο animal print μαγιό, να παίζει με το νερό, με φόντο τη θάλασσα και το ηλιοβασίλεμα. Στη λεζάντα, περιγράφει με κάθε λεπτομέρεια την εμπειρία ενός μπάνιου με το λάστιχο, που γίνεται ιδανικά μετά τη βόλτα στη θάλασσα, για να ξεπλυθεί το αλάτι:

«Μπάνιο με λάστιχο στην αυλή, που στην αρχή το νερό είναι ζεστό και μετά παγώνει τόσο… που βάζεις το λάστιχο μέσα στο ολόσωμο μαγιώ κ αυτό φουσκώνει, που βάζεις νερό στο στόμα αλλά “μη το πιεις!”, που πλένεις τα μαλλιά με το σαμπουάν που έχει περισσέψει από πέρσι. Και με το ίδιο σαμπουάν κάνεις και το σώμα. Χωρίς σφουγγάρι, μόνο με τις παλάμες. Που μετά βάζεις τη πλαστική παντόφλα κι αυτή στα πρώτα βήματα κάνει “φουσκίτσες” σαπουνάδας… που ενώ ο ήλιος δύει έχει άπνοια και δεν κρυώνεις, και που μαζί με το μαλλί, ποτίζεις και τα φυτά και να νιώθεις να δροσίζονται κι αυτά…

»Μπάνιο με το λάστιχο στην αυλή, από τα 3 μέχρι και την εκπνοή των 42 μου χρόνων κάθε καλοκαίρι, με κάθε αφορμή.

»Μπάνιο στην αυλή με λάστιχο».-

Δες τη νέα ανάρτηση της Ελεονώρας Μελέτη:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Εleonora Meleti (@nonoram)

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below