Πρόσωπα φεύγουν και έρχονται στις Άγριες Μέλισσες που συνεχίζουν να σαρώνει στους πίνακες τηλεθέασης σε κάθε επεισόδιο. Από όλους όσους έχουν περάσει μέχρι σήμερα από τη σειρά, υπάρχει ένας ηθοποιός που ακόμα συζητιέται η εμφάνισή του -κι ας ήταν σύντομη. Πρόκειται για τον Ανδρέα Κωνσταντίνου που γνωρίσαμε ως Σέργιο Σεβαστό και που ήταν η αφορμή για να ξεκινήσει το γαϊτανάκι της πλοκής που όλοι ξέρουμε και που οδήγησε -όπως βλέπουμε στα επεισόδια αυτής της εβδομάδας- την Ελένη Σταμίρη στη φυλακή.

Η σύντομη παρουσία του ηθοποιού στα πρώτα επεισόδια ήταν αρκετή για να προκαλέσει αντιδράσεις στο κοινό που ζητούσε μέσα από το twitter την επιστροφή του. Τι κι αν η παρουσία αυτή ολοκληρώθηκε με τη δολοφονία του. Η επιθυμία τους ικανοποιήθηκε από τους σεναριογράφους με μικρά flash back. Κάτι που θα δούμε να συμβαίνει και στον δεύτερο κύκλο της σειράς και το αποκάλυψε ο Ανδρέας Κωνσταντίνου μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής “Στη φωλιά των Κουκου”: “Γύρισα κάποιες σκηνές flash back. Προβλήθηκε η μία και είναι να προβληθούν άλλες 3, 4 ακόμα”.

Κι ενώ το κοινό ανυπομονεί να τον δει και πάλι μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 και βλέπει φανατικά Άγριες Μέλισσες, εκείνος αποκάλυψε ότι δεν βλέπει τη σειρά.

“Δεν έχω τηλεόραση καν! Η  αλήθεια είναι ότι μπήκα στη διαδικασία να δω, όταν έπαιξα στη σειρά για να παρακολουθήσω πως είμαι, επειδή δεν είχα ξανακάνει τηλεόραση. Ήταν ενδιαφέρουσα η εμπειρία μου στη σειρά”, δήλωσε στην ίδια συνέντευξη.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below