Η Ιωάννα Παλιοσπύρου ανέβασε στο λογαριασμό της στο Instagram μια σειρά από φωτογραφίες με σέξι φόρεμα που συνδυάζει twenties αναφορές και μοντέρνο glam. Πρόκειται για ένα διαφανές μίνι με κρόσσια και απλικαρισμένους κρύσταλλους, το οποίο συνδύασε με μεταλιζέ ψηλοτάκουνα πέδιλα και ασορτί clutch bag.

Εντυπωσιακό και το αποτέλεσμα του μακιγιάζ, για το οποίο αφέθηκε στα έμπειρα χέρια του makeup artist. Σε προηγούμενη ανάρτηση είχε παρουσιάσει βήμα βήμα το backstage της προετοιμασίας, γράφοντας στη λεζάντα:

«Όση ώρα είχα αφεθεί στα μαγικά του χέρια, ένιωθα λίγη αγωνία. Ο Δημήτρης όμως έδειχνε πραγματικά εκστασιασμένος!!! Μου εξήγησε πως είναι πολύ χαρούμενος που του “επέτρεψα” να με βάψει (!!!) και πως πλέον το όνειρο και η λαχτάρα του είναι να ασχοληθεί με ανθρώπους που έχουν προβλήματα στην εμφάνιση τους, όπως εγώ.. όπως οι άνθρωποι με καρκίνο. Και θέλει να τους βοηθήσει να καταλάβουν πως έχουν την επιλογή να μην ντρέπονται και πως μπορούν να έχουν μια όμορφη ζωή.

«Μου εξήγησε πως είναι πολύ χαρούμενος που του “επέτρεψα” να με βάψει.(!!!) και πως πλέον το όνειρο και η λαχτάρα του είναι να ασχοληθεί με ανθρώπους που έχουν προβλήματα στην εμφάνιση τους, όπως εγώ.. όπως οι άνθρωποι με καρκίνο».

»Ε αυτό ήταν… τον ΛΑΤΡΕΨΑ

»@dimitrisdimitroulis είμαι τόσο ευγνώμων για τη γνωριμία μας.. είσαι Υπέροχος»

Δείτε τη νέα ανάρτηση της Ιωάννας Παλιοσπύρου:

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below