Το ελληνικό καλοκαίρι απολαμβάνουν η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και ο Πάνος Βλάχος που επέστρεψαν εδώ και λίγες μέρες στην χώρα μας. Το ζευγάρι άφησε για λίγο τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις στην Αμερική και χαίρεται τις θάλασσες και τον ήλιο της Ελλάδας. Μετά από μια επίσημη εμφάνιση που τους είδαμε να κάνουν στην Επίδαυρο και στην παράσταση Πέρσες, έφυγαν για το Ιόνιο.

Πρώτος σταθμός των διακοπών τους είναι οι πανέμορφοι Παξοί όπου περνάει τα καλοκαίρια του και ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below

Από το όμορφο νησί του Ιονίου μοιράστηκαν στιγμιότυπα και οι δύο όπου είδαμε την ηθοποιό να έχει επιλέξει ένα μωβ μπικίνι για τις βουτιές της. Σε μία από τις πόζες που επέλεξε να ανεβάσει χρησιμοποίησε ευρυγώνιο φακό. “Ιδιαίτερα χρήσιμος καθώς χωράει περισσότερες πληροφορίες στο κάδρο δίνοντας ένα εντυπωσιακό βάθος στα τοπία αλλά και μια παραμόρφωση που συχνά οδηγεί σε παράλογα μακριά και δυσανάλογα πόδια” έγραψε στη λεζάντα η Ιωάννα για να δικαιολογήσει το αποτέλεσμα και πιθανότατα να προλάβει τα σχόλια των διαδικτυακών της φίλων.

View this post on Instagram

Στόν Παράδεισο έχω σημαδέψει ένα νησί . Απαράλλαχτο εσύ κι ένα σπίτι στή θάλασσα. Μέ κρεβάτι μεγάλο καί πόρτα μικρή Έχω ρίξει μές στ’άπατα μιάν ηχώ Νά κοιτάζομαι κάθε πρωί που ξυπνώ Νά σέ βλέπω μισή να περνάς στό νερό, και μισή να σε κλαίω μές στόν Παράδεισο. Οδυσσέας Ελύτης #ulyseus #odyssey #greece #islandlife #islandsofadventure #islands #sea #swimming #training #triathlontraining #heaven #hellas #paradiseisland #paxoi #sorrymrspeedo #speedo #poetrywins

A post shared by P A N O S V L A H O S (@panos_vlahos_official) on

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below