Η Jessica Simpson αφηγήθηκε για πρώτη φορά μια προσωπική εμπειρία από το παρελθόν της όπου ένας «τεράστιος» σταρ του κινηματογράφου, τον οποίο δεν κατονομάζει, επιχείρησε να την αποπλανήσει.

Εκείνη την εποχή, όπως σχολιάζει η τραγουδίστρια και σχεδιάστρια, ήταν μια τηλε-σταρ, που η προσωπική ζωή της πόζαρε σε τίτλους ειδήσεων. Αλλά ένα γεγονός επέλεξε να το κρατήσει για τον εαυτό της: το πώς ένας σταρ του σινεμά επιχείρησε να την αποπλανήσει, με νυχτερινές προσκλήσεις στην έπαυλή του, πτήσεις με το ιδιωτικό του τζετ και ψέματα. «Όλοι σου λένε ότι δεν έχουν άλλη σχέση» καταλήγει η Simpson.

«Είναι μια πολύ προσωπική ιστορία, που πίστευα ότι δεν θα μοιραζόμουν ποτέ!» λέει σήμερα η 42χρονη στο «People». Γράφοντάς τη, ωστόσο, της έφερε αναμνήσεις από την εκτόξευσή της στον κόσμο των διασήμων. «Εκείνη η περίοδος ήταν σουρεαλιστική. Υπήρχαν φορές που το διασκέδαζα, δεν θέλω να παρεξηγηθώ! Αλλά συχνά ένιωθα μόνη γιατί έχω ανάγκη από στενές σχέσεις με άλλους ανθρώπους και δεν γνώριζα ποιον μπορούσα να εμπιστευτώ».

«Έμαθα τότε ότι δεν πρέπει να παίρνω πάντα τοις μετρητοίς ό,τι μού λένε οι άλλοι – ακούγεται αυτονόητο, αλλά δεν είναι, όταν έχεις να κάνεις με κάποιον που σου πουλάει τα ψέματα τόσο καλά».

«Έμαθα τότε ότι δεν πρέπει να παίρνω πάντα τοις μετρητοίς ό,τι μού λένε οι άλλοι – ακούγεται αυτονόητο, αλλά δεν είναι, όταν έχεις να κάνεις με κάποιον που σου πουλάει τα ψέματα τόσο καλά. Αλλά είναι πολύ καλύτερο το να μην προδώσεις την καρδιά και να μην υποτιμήσεις τον εαυτό σου από την άμεση επιβράβευση του να ζήσεις ένα ψέμα. Έμαθα ότι η μονογαμία στο Χόλιγουντ έχει πολύ ελεύθερη ερμηνεία!».

Σήμερα έχει τρία παιδιά με τον Eric Johnson, τους Maxwell, 10 ετών, Ace, 9 ετών και Birdie, 3 ετών και έχει επιστρέψει στο στούντιο όπου «περνάω ωραία και εμπνέομαι από τη μουσική. Έχω μάθει ότι η αγάπη για τον εαυτό σου είναι ένα από τα μυστικά για να αγαπήσεις πραγματικά κάποιον άλλο και ότι η αληθινή αγάπη δεν θα σε κάνει ποτέ να αμφισβητήσεις τον εαυτό σου και την πραγματικότητα. Χάρη στον εκπληκτικό σύντροφο και σύζυγό μου, μπορώ να αγαπήσω με πάθος χωρίς να φοβάμαι ότι θα πληγωθώ».

Όσο για τον άντρα που είχε προσπαθήσει κάποτε να την κοροϊδέψει; Το μόνο που αποκαλύπτει είναι ότι συνεχίζει να κάνει καριέρα στον κινηματογράφο.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below