Όταν η μαμά σου είναι ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στη βιομηχανία του θεάματος, είναι δύσκολο να ζεις στη σκιά. Ωστόσο, φαίνεται πως η Mia Threapleton, η κόρη της Kate Winslet και του σκηνοθέτη Jim Threapleton, αποζητά να κάνει τα δικά της βήματα χωρίς να στηριχτεί στους διάσημους γονείς της. Σε πρόσφατη συνέντευξή της μάλιστα η θρυλική πρωταγωνίστρια του Τιτανικού αποκάλυψε πως η κόρη της κρατά χαμηλούς τόνους όσον αφορά τους οικογενειακούς δεσμούς καθώς θέλει να ακολουθήσει τη δική της πορεία. Τι πρέπει όμως να ξέρουμε για αυτή την πορεία μέχρι τώρα;

Ας αρχίσουμε από το γεγονός ότι αυτή τη στιγμή ζει στην Τσέχια και συμμετέχει σε μια νέα τηλεοπτική σειρά. “Αυτό που είναι τέλειο για εκείνη είναι ότι έχει διαφορετικό επίθετο και ξέφυγε από τα ραντάρ”, ανέφερε η Winslet σε πρόσφατη συνέντευξή της. “Και οι άνθρωποι που έκαναν το κάστινγ δεν ήξεραν ότι είναι κόρη μου και αυτό ήταν σημαντικό για την αυτοεκτίμησή της, φυσικά”.

Η Mia έχει υπογράφει με το πρακτορείο United Agents και μέχρι στιγμής έχει δύο ρόλους στο βιογραφικό της. Συμμετείχε στην ταινία του Alan Rickman με τίτλο A Little Chaos στην ηλικία των 13 ετών παίζοντας δίπλα στην μαμά της και τον Rickman καθώς και την Helen McCrory που πρόσφατα έφυγε από τη ζωή. Η δεύτερη ταινία της είναι το Shadows, που κυκλοφόρησε το 2020.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below

Η Mia είχε πει συνέντευξή της στο Variety ότι δεν πέρασε ποτέ χρόνο στα γυρίσματα των ταινιών που δούλευε η μαμά της. Ανάμεσα στον πρώτο και τον δεύτερο ρόλο της τελείωσε το σχολείο της και τις εξετάσεις της και στη συνέχεια ξεκίνησε να πηγαίνει σε οντισιόν. Ο ρόλος της Alma στο Shadows είναι η καλύτερή της δουλειά μέχρι στιγμής.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below