Δύσκολα θα πίστευε κάποιος ότι το νέο λουκ της βασίλισσας Letizia έχει την υπογραφή οικονομικού brand κι όμως είναι γεγονός. Σε ένα ταξίδι της στη Σουηδία επισκέφτηκε το βασιλικό ζεύγος της σκανδιναβικής χώρας φορώντας ένα τούλινο φόρεμα που προέρχεται από τη συλλογή Conscious Collection των H&M. Με αυτό τον τρόπο, ωστόσο, απέτισε φόρο τιμής στη σουηδική βιομηχανία μόδας, που μέσα από την budget αλυσίδα καταστημάτων της έχει κατακτήσει όλο τον κόσμο.

Το φόρεμα είναι μάξι, σε ναυτικό μπλε και αποτελείται από πλούσιες στρώσεις από τούλι και διακριτικούς φιόγκους. Το λουκ της Letizia συμπλήρωσε μια δερμάτινη clutch bag του ισπανικού brand Magrit και ένα πανωφόρι από faux γούνα.

Η συλλογή Conscious Collection επενδύει σε τεχνολογίες της μόδας που είναι βιώσιμες, πιο φιλικές προς το περιβάλλον από τις συμβατικές, χωρίς να κάνουν συμβιβασμούς στο στυλ και την άνεση.

Τα τούλινα φορέματα είναι μια από τις φετινές δυνατές τάσεις στο βραδινό ντύσιμο, όπως είδαμε και στην 29η Athens Xclusive Designer Week. Δοκιμάζουμε να τα συνδυάσουμε με ένα δερμάτινο σακάκι, που θα χαρίσει μία πιο grunge αισθητική στη ρομαντική τους φύση.

Δείτε το νέο λουκ της Letizia:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kungahuset 🇸🇪 (@kungahuset)

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below