Η Linda Evangelista, ένα από τα τοπ μόντελ των 90s δεν συνεχίζει την καριέρα της, όπως πολλά άλλα μοντέλα της ίδιας γενιάς σαν τη Naomi Campbell, αλλά έχει εξαφανιστεί τα τελευταία χρόνια από το προσκήνιο. Ο λόγος είναι, όπως αποκάλυψε σε μια νέα ανάρτησή της στο Instagram, ότι μια αισθητική επέμβαση κρυολιπόλυσης την έχει αφήσει «μόνιμα παραμορφωμένη».

«Έκανε το αντίθετο από ό,τι υποσχέθηκε: Αύξησε, αντί να μειώσει, το μέγεθος των λιποκυττάρων μου αφήνοντάς με μόνιμα παραμορφωμένη, μετά από δύο επώδυνες, αποτυχημένες διορθωτικές επεμβάσεις .Ή όπως έγραψαν τα μίντια, πλέον είμαι “αγνώριστη”».

Το πρώην μοντέλο συνέχισε γράφοντας ότι ανέπτυξε παράδοξη υπερπλασία του λιπώδους ιστού που «όχι μόνο κατέστρεψε τη ζωντάνια μου αλλά και με οδήγησε σε έναν κύκλο βαθιάς κατάθλιψης, έντονης στεναχώριας και στον πάτο της αυτολύπησης. Σταδιακά, βρέθηκα στο περιθώριο».

Στη συνέχεια η Evangelista επισήμανε ότι θα υποβάλει μήνυση στην εταιρεία που θεωρεί υπεύθυνη και πως κουράστηκε να ζει έτσι: «Θέλω να βγω έξω με το κεφάλι μου ψηλά, παρόλο που δεν μοιάζω πια ο εαυτός μου».

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below