Μια από τις πιο πολυσυζητημένες παραστάσεις της φετινής σεζόν, η «Master Class» του Αμερικανού συγγραφέα Terrence McNally σε σκηνοθεσία Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλου, φτάνει στο τέλος της. Η Μαρία Ναυπλιώτου επέλεξε να την αποχαιρετήσει, μαζί με τον ρόλο της Μαρίας Κάλλας που ενσαρκώνει υποδειγματικά, με μια φινετσάτη φωτογραφία στα social media.

Η ηθοποιός πόζαρε φορώντας κόκκινο κραγιόν, διαχρονικό σύμβολο θηλυκότητας που δεν προδίδει καμία γυναίκα. Στη λεζάντα έγραψε: «Κατά το “βάλε το κόκκινο φουστάνι”… βάλε το κόκκινο κραγιόν. Κι όλα αυτά γιατί αύριο έχουμε ένα από τα δύο τελευταία ραντεβού μας για το Masterclass. Θα σας δω εκεί».

Πρόσφατα η Μαρία Ναυπλιώτου είχε ποζάρει και στο φακό της Ρούλας Ρέβη, η οποία είχε ανεβάσει το πορτρέτο στο δικό της λογαριασμό, γράφοντας: «Η υπέροχη @marianafpliotou, αν δεν τελείωσαν οι παραστάσεις της και αν δεν το είδατε πηγαίνετε να απολαύσετε αυτό το πλάσμα θα την αποκαλέσω, εξωγήινη κάπως τη λέω τη Μαρία, διαφορετική, από εκείνες που εμφανίζονται και τις σέβεσαι αμέσως και μετά βγαίνει μια φωνή τόσο καλά χρωματισμένη από τα χείλη της που θες να την ακούς να σου μιλάει συνέχεια ή, ακόμα καλύτερα, να την ακούς και να τη βλέπεις ταυτόχρονα. Ταλέντο, ομορφιά και ηρεμία. Εγώ τη φωνάζω Πίτσι γιατί μπορώ».

Δείτε τη νέα ανάρτηση της Μαρίας Ναυπλιώτου:

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below