Μπορεί να καθυστέρησε λίγο να οργανώσει το πάρτι γενεθλίων του, αλλά η επιτυχία που σημειώνει είναι εντυπωσιακή. Ο λόγος για την «επετειακή» μουσικοθεατρική παράσταση του Θανάση Αλευρά «40+Βγαίνω!», κάθε Δευτέρα στο Vox, μια διασκεδαστική και ξέφρενη μουσική αναδρομή στη ζωή του ερμηνευτή, που πήρε παράταση και για τον Φεβρουάριο.

Πολλοί φίλοι και συνάδελφοί του έρχονται να τον απολαύσουν. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και η Μαρία Ναυπλιώτου, που έκανε μια από τις πιο φινετσάτες εμφανίσεις της βραδιάς. Η βάση της ηθοποιού ήταν απλή: λευκό πουκάμισο και τζιν παντελόνι. Όμως είναι οι λεπτομέρειες στη διακόσμηση του τοπ, το χρυσό μοτίβο στα μανίκια και η μαύρη ανοιχτή «γραβάτα», που αναβαθμίζουν αυτομάτως το σύνολο.

Η βάση της ηθοποιού ήταν απλή: λευκό πουκάμισο και τζιν παντελόνι. Όμως είναι οι λεπτομέρειες στη διακόσμηση του τοπ, το χρυσό μοτίβο στα μανίκια και η μαύρη ανοιχτή «γραβάτα», που αναβαθμίζουν αυτομάτως το σύνολο.

Για την παράσταση

Ο Θανάσης Αλευράς, μετά τις πρόσφατες, επιτυχημένες εμφανίσεις του στην «Ταράτσα του Φοίβου» και στην επιθεώρηση «Τι ζούμε ρε;» στο Θέατρο Άλσος, αλλά και στα τηλεοπτικά «Νούμερα» του Φοίβου Δεληβοριά, υπόσχεται να κάνει τη Δευτέρα την πιο διασκεδαστική ημέρα της εβδομάδας, ανεβαίνοντας στη σκηνή μαζί με τους εκρηκτικούς Idra Kayne και Jerome Kaluta και ερμηνεύοντας από 2 Unlimited μέχρι Δημήτρη Κοντολάζο.

Μέσα από το τραγούδι, το χορό και τις ξεκαρδιστικές ατάκες, σε κείμενα που έχουν γράψει η αγαπημένη του συνεργάτης Ελένη Γκασούκα, ο soulmate Φοίβος Δεληβοριάς και ο απροσδόκητος Γιώργος Παυριανός, ο Θανάσης Αλευράς, ένας από τους πιο συμπαθείς και χαρισματικούς περφόρμερ της εποχής μας, μας ταξιδεύει στην ιστορία της ζωής του, στην οποία όλοι θα αναγνωρίσουμε κάτι από τον εαυτό μας, που αρχίζει από το 1979 και φτάνει ώς το σήμερα.

Το «40+Βγαίνω!» είναι μια εμπειρία που συνδυάζει το οπτικοακουστικό υπερθέαμα μιας μεγάλης μουσικής σκηνής με την ατμόσφαιρα οικειότητας μιας σπιτικής γιορτής με φίλους, σε σκηνοθεσία Φωκά Ευαγγελινού και μουσική επιμέλεια Αντώνη Σκόκου. Το καλύτερο δώρο που μπορούμε να κάνουμε στον εαυτό μας και στους αγαπημένους μας για τις γιορτές ή, γιατί όχι, τα δικά μας γενέθλια των 40+ χρόνων.

Δείτε τη νέα εμφάνιση της Μαρίας Ναυπλιώτου:

NDP

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below