Μπορεί το σακάκι να έχει συνδεθεί αναπόσπαστα με το σοφιστικέ λουκ, ωστόσο τα τελευταία χρόνια, που έχει αναδειχθεί ξανά πρωταγωνιστής του power dressing και όχι μόνο, το βλέπουμε σε διάφορες εκδοχές, σίγουρα πιο ενημερωμένες και, συχνά, σέξι. Ειδικά όταν σετάρεται με cropped tops και bralettes αντί για πουκάμισα και κλασικά τοπ.

Η Mila Kunis με τη νέα της εμφάνιση απογείωσε τον αισθησιακό χαρακτήρα ενός μπλέιζερ, προτείνοντάς το, στη νέα της εμφάνιση στην πρεμιέρα της ταινίας «Luckiest Girl Alive», σε ρόλο little black dress. Η 39χρονη ηθοποιός και σύζυγός του Aston Kutcher για να φέρει την ισορροπία στο σύνολο συνδύασε ένα μαύρο μίνι μπλέιζερ με ψηλές μπότες. Το λουκ της συμπλήρωσαν πολυτελή κοσμήματα. Άφησε τα μαλλιά της σε κυματιστές μπούκλες και τόνισε τα μάτια της με δραματικό eye makeup.

Η ταινία είναι βασισμένη σε ένα μυθιστόρημα της Jessica Knoll, από το 2015, που παρακολουθεί τη ζωή μιας κομψής δημοσιογράφου σε γυναικείο περιοδικό της Νέας Υόρκης. Πίσω από τη λαμπερή εικόνα της, ωστόσο, κρύβει προσωπικούς δαίμονες, ειδικά αυτούς που κουβαλάει από τα σχολικά της χρόνια και ένα επεισόδιο με πυροβολισμούς που βίωσε ως έφηβη. Η ηρωίδα έχει καταφέρει να καταπιέσει τις μνήμες της, μέχρι που ένα ντοκιμαντέρ τις φέρνει ξανά στην επιφάνεια.

Δείτε το νέο λουκ της Mila Kunis:

Schlein PKI / SplashNews.com

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below