Το Greece’s Next Top Model είναι μία από τις αγαπημένες τηλεοπτικές συνήθειες της φετινής σεζόν. Όσοι οι διαγωνιζόμενοι προχωρούν στις επόμενες φάσεις τόσο αυξάνεται το ενδιαφέρον των τηλεθεατών για το πώς θα εξελιχθούν. Το βράδυ της Τρίτης είδαμε μάλιστα και την πρώτη αποχώρηση για φέτος.

Η “δοκιμασία” την οποία κλήθηκαν να βγάλουν εις πέρας τα 20 wanna be μοντέλα ήταν μια γυμνή φωτογράφιση.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below

View this post on Instagram

Στο πλαίσιο του concept “Mirror Naked”, κάθε μοντέλο φωτογραφήθηκε ντυμένο και γυμνό για έναν κοινωνικό σκοπό, μπροστά στον φακό του Κοσμά Κουμιανού. Ας δούμε τις φωτογραφίες!
 
#GNTMgr #StarChannelTv @starchanneltv #dante #sotirisgeorgiou #kostisvonkas #NASHbyna #costureras #prince_erotokritos #international_celebrity_brands #byelenafoniadaki #TsakirisMallas

A post shared by Greece's Next Top Model (@gntmgr) on

Τα καλύτερα σχόλια από τους α Βίκυ Καγιά, Άγγελο Μπράτη, Ζενεβιέβ Μαζαρί και Δημήτρη Σκουλό άκουσαν ο Αιμιλιάνο που αναδείχθηκε νικητής της με το καλύτερο κλικ και ο Ανδρέας. Εκείνη που δεν κατάφερε να εντυπωσιάσει τους 4 κριτές και τελικά είδε την πόρτα της εξόδου ήταν η Χρύσα.

Η νεαρή παίκτρια από τα Χανιά ξέσπασε σε κλάματα για το τέλος της πορείας της στο GNTM αφού ένιωσε πως απογοήτευσε τον εαυτό της.

Παράλληλα όμως με όσα βλέπαμε στην οθόνη μας μέσα από τη συχνότητα του Star, διαβάζαμε και τα tweets που τα σχολίαζαν. Παρακάτω διαλέξαμε τα καλύτερα από το επεισόδιο της αποχώρησης με την Ρασέλ να αναδεικνύεται σε αυτή που αγαπά να μισεί περισσότερο το twitter.

 

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below