Η Τατιάνα Μπλάτνικ παντρεύτηκε τον Αύγουστο του 2010 τον πρίγκιπα Νικόλαο και μπήκε επίσημα στους κύκλους της τέως βασιλικής οικογένειας της Ελλάδας. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είχε σχέσεις με γαλαζοαίματους πολύ πριν γνωρίσει τον σύζυγό της. Η οικογένειά της άλλωστε δεν είναι μια τυχαία οικογένεια. Η ίδια μοιράστηκε τρία εντυπωσιακά στοιχεία που ίσως δεν ξέραμε μέχρι σήμερα για αυτούς.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tatiana Blatnik (@tatianablatnik)

Το τελευταίο το έμαθε κι εκείνη, όπως αποκάλυψε στο instagram της, σχετικά πρόσφατα και αφορά την πριγκίπισσα Μαργαρίτα, την μποέμ πριγκίπισσα που αγαπήσαμε ακόμα περισσότερo μέσα από τη σειρά The Crown. Η τέως βασιλική οικογένεια της Ελλάδας είναι γνωστό ότι διατηρεί δεσμούς με την βασίλισσα Ελισάβετ αφού ο Κωνσταντίνος είναι ο νονός του William ενώ ο πρίγκιπας Φίλιππος, σύζυγος της Ελισάβετ, είναι εγγονός του βασιλιά Γεωργίου Α’ της Ελλάδας.

Η οικογένεια της Τατιάνα Μπλάτνικ είχε όμως “μπει” πριν τον γάμο της με τον Νικόλαο στο παλάτι. Ας δούμε τα τρία στοιχεία που δεν γνωρίζαμε για αυτούς.

Η πρόγιαγιά της, κόμισσα Margot von Einsiedel ήταν οδηγός αγώνων του αυτοκινήτου Bugatti τη δεκαετία του 1920 καθώς και εκπαιδεύτρια αλεξιπτωτιστών για την  Βρετανικής Βασιλικής Αεροπορίας (RAF) κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκόσμιου Πολέμου. Έπειτα έφυγε για την Αφρική, παντρεύτηκε 3 φορές και είχε δικό της ξενοδοχείου στην Τανζμανία.

Ο πατέρας της, Ladislav Vladimir Blatnik ήταν αρραβωνιασμένος με την σταρ του κινηματογράφου Natalie Wood στα 60s. Γράφεται ότι ήταν ο θρυλικός playboy της εποχής ενώ τον αποκαλούσαν τότε «βασιλιά των παπουτσιών» της Βενεζουέλας.

Η μητέρα της, Marie Blanche Bierlein έλκει την καταγωγή της από τον οίκο του Ανοβέρου και του βασιλιά Γεωργίου Ι της Αγγλίας. Η πρώτη της δουλειά ήταν στη Βενεζουέλα. Συνόδευσε την πριγκίπισσα Μαργαρίτα στην βενεζουελανή ζούγκλα.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below