Η Σήλια Κριθαριώτη σε ένα νέο event στο atelier της πόζαρε με αγαπημένους φίλους και συνεργάτες, σε μια σειρά φωτογραφιών όπου μάς δείχνει τον πιο ισορροπημένο τρόπο να φορέσουμε ένα μίνι φόρεμα. Η σχεδιάστρια επένδυσε στο διαχρονικό little black dress, αντισταθμίζοντας ωστόσο το μήκος του ποδόγυρου με τη γραμμή του, σε ζιβάγκο και μακρύ μανίκι, αλλά και με τις ψηλές μαύρες μπότες, που φτάνουν σχεδόν μέχρι το φόρεμα.

Σε μια από τις φωτογραφίες την είδαμε και με τη νέα πρόεδρο της Κιβωτού του Κόσμου, Αλεξάνδρα Μαρτίνου. Η Σήλια Κριθαριώτη είχε υποστηρίξει, όπως και άπειροι άλλοι, επώνυμοι κι ανώνυμοι, τον οργανισμό. Ήταν όμως και μια από αυτούς που είχαν αντιμετωπίσει κάποιες περίεργες, τουλάχιστον, συμπεριφορές. Όπως αποκάλυψε η σχεδιάστρια, όταν ο σύζυγός της θέλησε να κάνει δωρεά ορισμένα κτίρια, η ΜΚΟ έθεσε έναν όρο:

«Ο άντρας μου ήθελε να κάνει, και όπως το έχει κάνει στη Χίο και σε άλλα μέρη της Ελλάδος, δωρεά διάφορα κτίρια, για να φιλοξενούνται παιδιά. Η Κιβωτός είχε έναν όρο, να τους γράψουν τα κτίρια».

Δείτε τη νέα εμφάνιση της Σήλιας Κριθαριώτη με τη Λάουρα Μαρκοπούλου, της οικογένειας Λαλαούνη:

NDP

Η Σήλια Κριθαριώτη με τη νέα πρόεδρο της Κιβωτού, Αλεξάνδρα Μαρτίνου:

NDP

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below