Φέτος είναι η χρονιά των floral και τους αξίζει ξεκάθαρα, καθώς πρόκειται για ένα μοτίβο που εκφράζει τη θηλυκότητα, το ρομαντισμό, την αναγέννηση και κολακεύει γυναίκες κάθε ηλικίας και σωματότυπου – αρκεί να φορεθεί με τα κατάλληλα στιλιστικά tips. Μέσα από μια νέα εμφάνισή της, ωστόσο, η Σμαράγδα Καρύδη μάς προτείνει έναν εναλλακτικό τρόπο να τα φορέσουμε, ή για την ακρίβεια να τα κρατήσουμε: σε μια τσάντα σε vintage style, με την υπογραφή του Βασίλη Ζούλια.

Ο σχεδιαστής έκανε μια feelgood ανάρτηση με την ηθοποιό, που κατά κάποιον τρόπο αποτελεί και teaser της νέας τους συνεργασίας. Όπως έγραψε ο ίδιος στο Instagram: «Κάτι μαγειρεύεται με εμάς τους δυο και θα αποκαλυφθεί σύντομα… Η Σμαράγδα Καρύδη σε πλήρη άνθιση πηδάει από τη χαρά της, ενώ εγώ προσπαθώ να το παίξω ψύχραιμος… με αυτό το χαρακτηριστικό μου μισό χαμόγελο».

«Η Σμαράγδα Καρύδη σε πλήρη άνθιση πηδάει από τη χαρά της, ενώ εγώ προσπαθώ να το παίξω ψύχραιμος… με αυτό το χαρακτηριστικό μου μισό χαμόγελο»

Η Σμαράγδα Καρύδη στο νέο λουκ έχει συνδυάσει την τσάντα με ασορτί πανωφόρι, κίτρινο τοπ και τζιν παντελόνι, που δίνουν έναν πιο casual και ενημερωμένο χαρακτήρα στο σύνολο.

Δείτε τη νέα ανάρτηση του Βασίλη Ζούλια:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vassilis Zoulias (@vzoulias)

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below