Αφού έγινε μάθημα στο Πανεπιστήμιο και αφορμή για πάρτι, η Taylor Swift γίνεται πλέον και έμπνευση για μπαρ. Στο Σικάγο σε λίγες ημέρες θα ανοίξει pop up μπαρ, το οποίο θα ονομαστεί “Bad Blood”, όπως το τραγούδι της Taylor Swift. Δεν πρόκειται, όμως, για ένα απλό μπαρ. Σε αυτό θα μπορούν να παρευρίσκονται μόνο χωρισμένοι, αιώνια ερωτευμένοι και απογοητευμένοι από τον έρωτα. Θα λειτουργήσει για περίπου έναν μήνα – από τις 27 Ιανουαρίου μέχρι τις 26 Φεβρουαρίου.

Μία ομάδα ανθρώπων με όνομα BucketListers, που διοργανώνουν εκδηλώσεις, ανακοίνωσε τη δημιουργία του μπαρ στο Instagram την περασμένη Παρασκευή, τονίζοντας ότι θα είναι εμπνευσμένο από την Taylor Swift και επίτηδες προορίζεται να λειτουργήσει τις μέρες που οι δεσμευμένοι θα γιορτάζουν τον Άγιο Βαλεντίνο.

«Είτε θέλετε να τραγουδήσετε για τον σύντροφό σας, για εκείνους που δεν ήταν ποτέ δικοί σας, για εκείνους με τους οποίους δεν πρόκειται ποτέ να ξανασμίξετε, αυτό είναι το ιδανικό μέρος για εσάς», γράφουν οι διοργανωτές.


Το εισιτήριο θα κοστίζει 20 δολάρια και όσοι βρεθούν στο Bad Blood θα μπορούν να απολαύσουν ένα welcome drink και θεματικά ποτά στον χώρο. Πέρα από ποτά, όποιος το επιθυμεί θα μπορεί να βρει απαντήσεις στα ερωτικά του, μέσα από τις κάρτες Ταρώ που θα του διαβάζουν.

Κεντρική φωτογραφία: Δημόσιο προφίλ Instagram @taylorswift

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below