Πέρασε ήδη ένας χρόνος από το γάμο της Τόνιας Σωτηροπούλου και του Κωστή Μαραβέγια και η ηθοποιός γιόρτασε την πρώτη τους επέτειο δημοσιεύοντας στο Instagram το παθιασμένο στιγμιότυπο του φιλιού τους ως νεόνυμφοι. Εκείνη φοράει ένα νυφικό με δαντέλα και διαφάνειες, εκείνος ένα μπορντό κοστούμι. Στη λεζάντα, γράφει στα γαλλικά: «Υπάρχει μόνο μία ευτυχία στη ζωή, να αγαπάς και να σε αγαπούν».

Το ζευγάρι είχε τελέσει πολιτικό γάμο στην Ύδρα. Στην πιο σημαντική στιγμή της κοινής του ζωής επέλεξε να έχει κοντά του στο ξενοδοχείο «Υδραία», όπου έλαβε χώρα το ευτυχές γεγονός, μόνο τους δικούς του ανθρώπους και κάποιους φίλους του, οι οποίοι αποτέλεσαν την αφορμή να γνωριστούν και να ζήσουν έναν μεγάλο έρωτα με όμορφη κατάληξη.

Ανάμεσα στα δέκα άτομα της λίστας ήταν οι Νίκος Περράκης, Δημήτρης Μοθωναίος, Ευγενία Σαμαρά, Πάνος Μουζουράκης και Κατρίνα Τσάνταλη, ενώ τον γάμο τέλεσε ο αντιδήμαρχος του νησιού Γιάννης Μπελεγρής. Το νησί του Αργοσαρωνικού δεν ήταν μια τυχαία επιλογή και για τους δυο, αφού κάθε φορά που τους το επιτρέπουν οι συνθήκες πάντα την Ύδρα επισκέπτονται για διακοπές.

Δείτε τη νέα ανάρτηση της Τόνιας Σωτηροπούλου:

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below