Ο Κωστής Μαραβέγιας επέστρεψε στα live, δίνοντας μια συναυλία στο Θέατρο Άλσος, ορμώμενος από το νέο του τραγούδι «Ρίτα». Θα ακολουθήσει μία ακόμα, στις 30 Ιουνίου, που είναι ήδη sold out.

Από την πρώτη εμφάνισή του στο Θέατρο Άλσος δεν θα μπορούσε φυσικά να λείπει η αγαπημένη του, Τόνια Σωτηροπούλου, που δημιούργησε ένα εντυπωσιακό λουκ συνδυάζοντας ένα ρομαντικό φλόραλ φόρεμα με sneakers. Το πληθωρικό αλλά καλαίσθητο τύπωμα του φορέματος συμπληρώθηκε διακριτικά από τα λευκά αθλητικά παπούτσια και μια πράσινη ζώνη που τονίζει τη μέση της προσθέτοντας θηλυκότητα στη σιλουέτα.

Μέσα από τη νέα εμφάνισή της μάς έδωσε ένα στιλιστικό tip: ότι για να ταιριάξουμε με ασφάλεια ένα printed κομμάτι μπορούμε να το σετάρουμε με αξεσουάρ σε μια, ή περισσότερες, από τις αποχρώσεις των μοτίβων του.

Ο Κωστής Μαραβέγιας, μιλώντας παλιότερα στον Νίκο Χατζηνικολάου για τη σχέση του με την Τόνια Σωτηροπούλου, έχει πει: «Με την Τόνια νιώθουμε ασφαλώς οικογένεια. Πιο πολύ από οτιδήποτε άλλο. Είναι μια μεγάλη δοκιμασία για ένα ζευγάρι το 24 ώρες, 7 ημέρες συγκατοίκηση. […] Δεν έχουμε επισημοποιήσει κάτι, αλλά για εμάς είμαστε παντρεμένοι. Αισθάνομαι ότι υπάρχει γάμος. Δεν θα πάω στην εκκλησία να κάνω γάμο. Θα γίνει σίγουρα μια επισημοποίηση όταν υπάρξει μια γόνιμη κατάσταση».

Δες το νέο λουκ της Τόνιας Σωτηροπούλου:

NDP

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below