Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά της βασίλισσας Ελισάβετ ήταν ότι κρατούσε την προσωπική ζωή της για τον εαυτό της, μη αφήνοντας να διαρρεύσουν πληροφορίες και να εκδηλωθούν έντονα συναισθήματα. Με αυτό το δεδομένο, μετά το θάνατό της αποκτούν ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον οι ιστορίες που την αφορούν και που ρίχνουν φως ακόμα και στις ανθρώπινες «αδυναμίες» της.

Μια από αυτές τις αδυναμίες, λοιπόν, φαίνεται πως ήταν τα σοκολατάκια, σύμφωνα με μια ανάμνηση που μοιράστηκε στο Instagram η India Hicks, Βρετανίδα σχεδιάστρια, επιχειρηματίας και συγγενής της βασιλικής οικογένειας. Όπως έγραψε σε έναν διαφορετικό επικήδειο στο λογαριασμό της:

«Μια ξεχωριστή στιγμή σε έναν κόσμο με εξαιρετικές αλλαγές. Η βασίλισσα είδε 15 πρωθυπουργούς να πηγαίνουν και να έρχονται, έζησε πέντε Πάπες και για εβδομήντα χρόνια ήταν η κεφαλή του έθνους, από τα swinging sixties και τη προσεδάφιση στη Σελήνη μέχρι τον ερχομό των υπολογιστών και του Instagram.

»Οπότε ερχόταν για επίσκεψη, λέει η μητέρα μου, πάντα έφερνε ένα κουτί σοκολατάκια για τον οικοδεσπότη της και ένα ακόμα για τον εαυτό της. Σε μια από εκείνες τις επισκέψεις ήρθε στο δωμάτιο το κατοικίδιο ζώο της μητέρας μου, μια μαγκούστα ονόματι Neola. Η βασίλισσα δεν είχε κανένα πρόβλημα με αυτό, την κέρασε ακόμα και ένα από τα σοκολατάκια της, αλλά δυσαρεστήθηκε πραγματικά όταν η μαγκούστα άρπαξε από όλα μια μικρή μπουκιά!».

Δείτε τη νέα ανάρτηση της India Hicks:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη India Hicks (@indiahicksstyle)

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below