Το κοστούμι επέστρεψε δριμύτερο, για να δώσει δυναμισμό και άνεση στις εμφανίσεις του φετινού χειμώνα. Το είχαμε ανάγκη, μετά από σχεδόν δύο χρόνια περιορισμού στο σπίτι. Και ήταν θέμα χρόνου να το φορέσει η βασίλισσα Letizia, που εμπνέει σε κάθε δημόσια εμφάνιση με τις κομψές και ταυτόχρονα ενημερωμένες επιλογές της.

Πρόσφατα επισκέφτηκε λοιπόν ένα ισπανικό σχολείο που κατέκτησε τον τίτλο «Καλύτερο Σχολείο για το 2020» και φωτογραφήθηκε μαζί με τους μικρούς μαθητές. Την παράσταση έκλεψαν τα παιδιά αλλά, για τις fashionistas, το total lila look της βασίλισσας, από την κορυφή μέχρι τα νύχια. Όλα τα στοιχεία της εμφάνισής της κινούνται στην ίδια απόχρωση. Η επιλογή του λιλά και για το κοστούμι προσθέτει θηλυκότητα στο power dressing. Η μονοχρωμία σε αυτή την περίπτωση είναι safe αλλά χωρίς να καταλήγει μονότονη.

Το κοστούμι προσφέρει μεγαλύτερη ευελιξία από όση μπορούμε, ίσως, να φανταστούμε. Διαθέσιμο σε πλήθος χρωμάτων, από τους κλασικούς γήινους τόνους που φέτος βρίσκονται στο επίκεντρο του fashion κόσμου μέχρι τις πιο φωτεινές ζωηρές αποχρώσεις της χρωματικής παλέτας, είναι έτοιμο να ικανοποιήσει όλα τα γούστα.

Δείτε το νέο λουκ της βασίλισσας Letizia:

Photo by Carlos Alvarez/Getty Images

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below