Η Victoria Hislop, η συγγραφέας του μπεστ σέλερ μυθιστορήματος «Το Νησί», ήταν στην πρεμιέρα της παράστασης «Live Streaming» του Αντώνη Καραγιάννη, στο Faust, όπου φωτογραφήθηκε αγκαλιά με τον Αλέκο Συσσοβίτη.

Η Βρετανίδα δημιουργός, που έχει πλέον λάβει τιμητικά την ελληνική υπηκοότητα, ενσωμάτωσε με φινέτσα μια από τις πιο δυνατές τάσεις της φετινής σεζόν, το βελούδο. Συνδύασε ένα σκούρο πράσινο βελούδινο σακάκι με total black βάση από παντελόνι και τοπ.

Για το έργο

Το «Live Streaming» με τον Βασίλη Κανελλόπουλο, την Αλεξάνδρα Τσιάγκα και τη φιλική κινηματογραφική συμμετοχή του Γιάννη Ζουγανέλη, αποτυπώνει τη βία στην οικογένεια, στην καθημερινότητα, στις ανθρώπινες σχέσεις. Ένα τροχαίο δυστύχημα αλλάζει τους ρόλους και τις ισορροπίες ενός ζευγαριού φαινομενικά ευτυχισμένου, και δοκιμάζει τις κοινωνικές αξίες. Το γεγονός καταδεικνύει πώς μια κακή στιγμή μπορεί να αλλάξει τη μοίρα των ανθρώπων, ακόμη και να ξυπνήσει τα δολοφονικά τους ένστικτα.

Όπως σχολιάζει ο συγγραφέας, Λέων Α. Ναρ: «Το έργο σκιαγραφεί την απομόνωση των σημερινών ανθρώπων, ιδίως των νεότερων, που φτάνει συχνά ακόμη και στα άκρα. Γραμμένο πριν από την πανδημία, αποτυπώνει ποικίλες εκφάνσεις της βίας και αναμετράται με την ακραία λογική του συμφέροντος. Ήμασταν, αλήθεια, πάντοτε τόσο βίαιοι; Μήπως η πραγματικότητα είναι τελικά σκληρότερη από τη φαντασία; Αυτός είναι ο κόσμος του Live Streaming».

Δείτε τη νέα εμφάνιση της Victoria Hislop:

NDP

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below