Ήταν αρκετό να παραμείνει παντρεμένος με την Pamela Anderson για 12 μέρες το 2020, για να αποφασίσει να της αφήσει, στη διαθήκη του, το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 10 εκατομμυρίων δολαρίων. Ο λόγος για τον πρώην σύζυγό της και κινηματογραφικό παραγωγό Jon Peters, για τον οποίο μάλιστα η σταρ του «Baywatch» ισχυρίζεται ότι ο γάμος τους δεν ήταν καν νομικά αναγνωρισμένος. Παρ’ όλα αυτά, όπως λέει η ίδια σε νέα συνέντευξή της στο «Variety»: «Είναι σπουδαίος και μεγάλη επιρροή στη ζωή μου. Τον αγαπώ μέχρι θανάτου» (χωρίς να διευκρινίζει, ωστόσο, αν αναφέρεται στο δικό της ή το δικό του θάνατο).

«Θα αγαπώ πάντα την Pamela, είναι πάντα στην καρδιά μου» είπε, με τη σειρά του, εκείνος. «Βασικά, την έβαλα στη διαθήκη μου, αφήνοντάς της 10 εκατομμύρια δολάρια. Και εκείνη ούτε καν το ξέρει. Κανένας δεν το ξέρει. Είναι η πρώτη φορά που το μοιράζομαι, μαζί σας. Μάλλον δεν θα έπρεπε να το αποκαλύψω καν. Της τα αφήνω λοιπόν, είτε τα χρειάζεται είτε όχι».

«Βασικά, την έβαλα στη διαθήκη μου, αφήνοντάς της 10 εκατομμύρια δολάρια. Και εκείνη ούτε καν το ξέρει. Κανένας δεν το ξέρει. Είναι η πρώτη φορά που το μοιράζομαι, μαζί σας».

Ο Peters ανέκαθεν πίστευε στην καλλιτεχνική αξία της Anderson, σύμφωνα τουλάχιστον με μια παλαιότερη συνέντευξη που είχε δώσει, το 2020, στο «Hollywood Reporter»: «Ποτέ δεν εκμεταλλεύτηκε πλήρως το δυναμικό της ως καλλιτέχνης. Ακόμα δεν έχει λάμψει πραγματικά. Έχει πολύ περισσότερα από όσα φαίνονται, διαφορετικά δεν θα την αγαπούσα τόσο. Παντού υπάρχουν όμορφα κορίτσια που θα μπορούσα να διαλέξω, αλλά, εδώ και 35 χρόνια, θέλω μόνο την Pamela. Με τρελαίνει, με την καλή έννοια. Με εμπνέει. Την προστατεύω και της συμπεριφέρομαι όπως της αξίζει».

«Παντού υπάρχουν όμορφα κορίτσια που θα μπορούσα να διαλέξω, αλλά, εδώ και 35 χρόνια, θέλω μόνο την Pamela. Με τρελαίνει, με την καλή έννοια. Με εμπνέει. Την προστατεύω και της συμπεριφέρομαι όπως της αξίζει»

Παρά την ερωτική εξομολόγησή του τότε, ωστόσο, η Anderson επέλεξε μια πιο μετριοπαθή προσέγγιση για τη σχέση τους: «Νιώθουμε ευγνωμοσύνη για την υποστήριξή σας ενώ περνάμε κάποιο χρόνο χωριστά για να επαναξιολογήσουμε τι θέλουμε από τη ζωή και ο ένας από τον άλλον. Η ζωή είναι ένα ταξίδι και η αγάπη μια διαδικασία. Με αυτή την καθολική αλήθεια στο μυαλό μας, έχουμε αποφασίσει αμοιβαία να ακυρώσουμε το γάμο μας. Σας ευχαριστούμε που σέβεστε την ανάγκη μας να μείνουμε μόνοι». Με λίγα λόγια, τον απέρριψε, διπλωματικά.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below