Με αφορμή τη Γιορτή του Πατέρα, η Jamie Lee Curtis ανέβασε δύο ασπρόμαυρες φωτογραφίες από το παρελθόν της, με δύο διαφορετικούς άντρες που όπως εξηγεί και η ίδια, υπήρξαν «μπαμπάδες» της. Στην πρώτη η Αμερικανίδα ηθοποιός είναι ακόμα νήπιο, ενώ στη δεύτερη νέα γυναίκα. Όπως γράφει στη λεζάντα της ανάρτησης που έκανε στο Instagram:

«Είχα δύο μπαμπάδες. Ο ένας, αυτός από τον οποίο γεννήθηκα, μου έδωσε τη δημιουργική φλόγα μου, αλλά αργότερα εξαφανίστηκε. Ο άλλος ήταν εκείνος που με ανέλαβε και με μεγάλωσε, ένας πεζοναύτης που μου έμαθε τους κανόνες του δρόμου, να ξεχωρίζω το σωστό από το λάθος, να αγαπώ την ύπαιθρο, να δίνω το χέρι μου στους άλλους, να τους ρωτάω το όνομά τους. Και μετά υπήρξαν και άλλοι άντρες. Ο σύζυγός μου, που έγινε πατέρας, ο πεθερός μου, που έγινε παππούς και οι πολλοί πατεράδες που συνάντησα ενώ προσπαθούσα να μάθω να γίνω μητέρα.

«Είχα δύο μπαμπάδες. Ο ένας, αυτός από τον οποίο γεννήθηκα, μου έδωσε τη δημιουργική φλόγα μου, αλλά αργότερα εξαφανίστηκε. Ο άλλος ήταν εκείνος που με ανέλαβε και με μεγάλωσε, ένας πεζοναύτης που μου έμαθε τους κανόνες του δρόμου»

»Δεν υπάρχει κανένα πρόγραμμα μαθημάτων και κανένα εγχειρίδιο και πολλά υποσυνείδητα μοτίβα που πρέπει να ξεφορτωθούμε προκειμένου να βρούμε τον εαυτό μας. Και αν είμαστε αρκετά τυχεροί να έχουμε έναν πατέρα, πόσο μάλλον δύο, να μας δείξει το δρόμο, τότε υπήρξαμε ευλογημένοι. Ξέρω ότι δεν θα είχα γίνει ο άνθρωπος που είμαι σήμερα αν δεν είχα αυτούς τους δύο: τον Tony Curtis και τον Robert Brandt».

Δείτε την ανάρτηση της Jamie Lee Curtis:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jamie Lee Curtis (@curtisleejamie)

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below