Μετά τον αρραβώνα και δύο τελετές γάμου με τον Ben Affleck, η Jennifer Lopez μίλησε, σε νέα συνέντευξή της, για το δαχτυλίδι με το «μυστικό» μήνυμα που τής χάρισε εκείνος, ένα ασημένιο με πράσινο πολύτιμο λίθο.

Στο εσωτερικό του, όπως είπε η 53χρονη τραγουδίστρια, ο 50χρονος ηθοποιός είχε χαράξει την επιγραφή: «not.going.anywhere», «δεν πηγαίνω πουθενά». Μια φράση-προσωπικό σύνθημα, καθώς με αυτήν υπέγραφε τα ηλεκτρονικά μηνύματά τους, όταν άρχισαν να επικοινωνούν ξανά, εξήγησε η Jlo.

Στο εσωτερικό του, όπως είπε η 53χρονη τραγουδίστρια, ο 50χρονος ηθοποιός είχε χαράξει την επιγραφή: «not.going.anywhere», «δεν πηγαίνω πουθενά».

Οι σταρ άρχισαν να βγαίνουν τον Ιούλιο του 2002 και λίγους μόλις μήνες μετά ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους, αλλά ο γάμος τους, που είχε προγραμματιστεί για τον Σεπτέμβριο του 2003, ακυρώθηκε. Το 2004 ανακοίνωσαν επίσημα το χωρισμό τους.

Μετά τους γάμους με διαφορετικούς ανθρώπους και το χωρισμό τους, γονείς πλέον και οι δύο, επανασυνδέθηκαν σχεδόν δύο δεκαετίες αργότερα, με τις φήμες να φουντώνουν όταν εντοπίστηκε το δαχτυλίδι αρραβώνων στο χέρι της Lopez. Η επιλογή του πολύτιμου λίθου σε πράσινο χρώμα δεν ήταν τυχαία, όπως έχει πει η ερμηνεύτρια, καθώς το χαρακτηρίζει «τυχερό» της: «Συνειδητοποίησα ότι σε πολλές περιστάσεις της ζωής μου όπου φορούσα πράσινο, συνέβησαν εκπληκτικά πράγματα», έχει σχολιάσει.

Το ζευγάρι, που έκτοτε έχει χαρίσει στους φωτογράφους άπειρα τρυφερά ενσταντανέ, παντρεύτηκε στις 16 Ιουλίου σε ένα εκκλησάκι του Λας Βέγκας για να επισφραγίσει τους όρκους του με μια δεύτερη τελετή, στις 20 Αυγούστου, παρουσία φίλων και συγγενών στο κτήμα του Affleck στην Τζόρτζια.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below