Φέτος η Κατερίνα Βρανά δοκιμάστηκε σε κάτι διαφορετικό από τη stand up comedy, με την οποία έχει κατακτήσει τον κόσμο: Σε μια θεατρική παράσταση με τον Γιώργο Καπουτζίδη με τίτλο «Glorious», σε σκηνοθεσία Θέμιδος Μαρσέλλου, όπου υποδύθηκε «την πιο φάλτσα σοπράνο που έχει περάσει από τη γη», στην αληθινή ιστορία της Φλόρενς.

Ο σύζυγός της, St Clair Bayfield, έκανε τα πάντα προκειμένου η αγαπημένη του να τραγουδήσει στις μεγαλύτερες μουσικές σκηνές αλλά ταυτόχρονα να μην αποκαλυφθεί ότι είναι φάλτσα, προστατεύοντάς τη για χρόνια από τις κριτικές των δημοσιογράφων αλλά και του κοινού.

Αφού οι παραστάσεις ολοκληρώθηκαν, η Κατερίνα Βρανά μοιράστηκε δύο στιγμιότυπα από τα καμαρίνια, που δείχνουν την εντυπωσιακή μεταμόρφωσή της σε «φάλτσα σοπράνο». Στη λεζάντα έγραψε:

«Πριν και μετά. Η μαγεία του θεάτρου. Από Κατερίνα σε Φλόρενς. Όχι, δεν είναι περούκα. Είναι το μαλλί μου. Τραβηγμένο πίσω, τυλιγμένο, καρφιτσωμένο, πετρωμένο και γυαλισμένο από την λακ.

»Τα φυσικά μου φρύδια καλύφτηκαν με ένα πράγμα σαν μπετόν προσώπου και από πάνω ζωγραφίστηκαν αυτά τα λεπτά φρύδια εποχής».

Στο τέλος, αποδίδει τα εύσημα στις makeup και hair artists στις οποίες χρωστάει το εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Δείτε την ανάρτησή της:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Katerina Vrana (@katerinavrana)

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below