Ενώ περιμένουμε ακόμα την πρώτη σεζόν του reboot του «Sex and the City», «And Just Like That…», όπου θα δούμε τρεις από τις τέσσερις αγαπημένες ηρωίδες να αντιμετωπίζουν τις δοκιμασίες της ζωής μετά τα πενήντα, λέγεται ότι το HBO Max ετοιμάζεται να ανακοινώσει και δεύτερη σεζόν.

Φημολογείται όμως ότι θα ακολουθήσει και μια ακόμα έκπληξη για τους φαν της σειράς και ιδιαίτερα της «Samantha Jones», που απουσιάζει ηχηρά από την πρώτη σεζόν: Ανώνυμη πηγή από την παραγωγή φέρεται να είπε στην «Daily Mail» ότι γίνονται συζητήσεις για την επιστροφή της Kim Cattrall. Για την ακρίβεια, οι «πόρτες είναι ανοιχτές» για να γυρίσει η 64χρονη ηθοποιός στη σειρά.

«Αν αλλάξει γνώμη, μπορεί να επιστρέψει» είπε η ανώνυμη πηγή, προσθέτοντας: «Οι γυναίκες την αγαπούν και την εκτιμούν και θα ήθελαν να την ξαναδούν στη νέα σειρά. Το όλο νόημά της είναι να δείξει ότι οι φιλίες εξελίσσονται και αλλάζουν με την πάροδο των χρόνων, επομένως η Kim είναι πάντα ευπρόσδεκτη».

Το HBO Max δεν έχει επιβεβαιώσει καμία από τις παραπάνω πληροφορίες. Ωστόσο εκπρόσωπος του τηλεοπτικού δικτύου μάς προετοίμαζε από το Φεβρουάριο για την απουσία της «Samantha», παρουσιάζοντας μια διαφορετική άποψη για τις φιλίες. «Κάποιες φιλίες ξεθωριάζουν και άλλες αρχίζουν. Νομίζω ότι αυτό είναι ιδιαίτερα χαρακτηριστικό των αληθινών φάσεων της ζωής. Προσπαθούν να αφηγηθούν μια αληθινή ιστορία για τις γυναίκες άνω των 50 στη Νέα Υόρκη. Πρέπει να φαίνεται λοιπόν αυθεντική και ίσως να μην έχεις στα 50 σου όλους τους φίλους που είχες στα 30».

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below