Εναγωνίως περιμένουν οι fans του Sex and the City τη συνέχεια της ιστορίας των πρωταγωνιστριών στη reboot σειρά με τίτλο “And Just Like That”.

Τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει και από τις φωτογραφίες που έχουν διαρρεύσει, φαίνεται πως ετοιμάζονται απίστευτα όμορφα και πρωτότυπα πράγματα – τουλάχιστον στιλιστικά. Πριν λίγες ημέρες διέρρευσαν και ορισμένα στοιχεία από το σενάριο της σειράς που θα αποτελείται μόλις από 10 επεισόδια και δεν είναι πολύ ευχάριστα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SJP (@sarahjessicaparker)

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η Carrie και ο Mr. Big βρίσκονται στη μέση ενός οδυνηρού διαζυγίου, με την πρωταγωνίστρια να αναρωτιέται τι θα γίνει από εδώ και πέρα.

Η σκηνή δείχνει την Carrie να βρίσκεται για δείπνο με τη Miranda, την Charlotte και τον φίλο τους Stanford. «Μαγνητοφωνούσα τα podcast μου, προλάβαινα να λουστώ. Ναι, δεν έτρωγα ούτε κοιμόμουν, αλλά τουλάχιστον ένιωθα καλά για το γάμο μου. Τώρα τι; Θα είμαι απλά μία από τις συζύγους του, τις οποίες φροντίζει οικονομικά;», λέει στους αγαπημένους της.

Η ταραχώδης σχέση των δυο τους ξεκίνησε από την πρώτη σεζόν του “Sex and the City” το 1998, και εξελίχθηκε μέσα σε έξι σεζόν, μέσα από πολλές περιπέτειες μέχρι να καταλήξει σε γάμο, στην πρώτη ταινία το 2008.

 

 

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below